Moda Dosyası: 2017 İlkbahar/Yaz Ayakkabı Trendleri Nasıl Olacak?

Yeni bir blog yazısından merhaba! Bir önceki yazımızda incelediğimiz 2017 İlkbahar/Yaz kıyafet modasından  sonra bu hafta da ayakkabı raflarına göz atıyoruz. Söz konusu stilse ayakkabı, kombinlerin en önemli tamamlayıcıları oluyor. Kombinlerde sade parçalar kullanılsa bile, doğru ayakkabı ve çanta seçimiyle stil özgünleşiyor . Sonbahar/kış koleksiyonlarına göre ilkbahar ve yaz mevsiminde daha geniş çeşit yelpazesine sahip ayakkabılar, bu sezon alışılmışın …   Read More

8771

Yeni bir blog yazısından merhaba! Bir önceki yazımızda incelediğimiz 2017 İlkbahar/Yaz kıyafet modasından  sonra bu hafta da ayakkabı raflarına göz atıyoruz. Söz konusu stilse ayakkabı, kombinlerin en önemli tamamlayıcıları oluyor. Kombinlerde sade parçalar kullanılsa bile, doğru ayakkabı ve çanta seçimiyle stil özgünleşiyor .

Sonbahar/kış koleksiyonlarına göre ilkbahar ve yaz mevsiminde daha geniş çeşit yelpazesine sahip ayakkabılar, bu sezon alışılmışın dışında tasarımlarla geliyor. Listemize başlayalım.

Kedi Topuklar Raflarda

Moda haftası organizasyonları yapıldı, 2017  İlkbahar/Yaz sezonunun trendleri belirlendi. Bu sezon klasik, alışılmış topuk boyutları etkisini kaybetmiş durumda. “Kitten Hells” olarak adlandırılan topuk boyutları, bu sezon moda haftalarında göze çarpan ayakkabılardan bir tanesi.

ilkbahar-yaz-2017-ayakkabi-trendleri-20

Neon Modası Ayakkabıda

Moda dünyasının değişken ruh hali her zaman farklılığa zemin hazırlıyor. Podyumlarda sergilenen kıyafetler, reklamlarda boy gösteren ayakkabılar, sokaktaki her kadında farklı bir tarz ile karşımıza çıkıyor. Kıyafet modasına çok fazla tesir etmiş neon ayakkabı modası, bu sezon sokak modasında rağbet göreceğe benziyor.

spring_summer_2017_shoe_trends_metallic_shiny_shoes1

 

Terlik Modası

Ayakkabı, çanta, kıyafet, aksesuar gibi tarzı oluşturan etkenlerin modanın öncüleri tarafından her yıl defilelerle belirlenmesine ek olarak ünlülerin sokak stili, gençlerin oluşturduğu akımlar sebebiyle renkli bir moda dünyası ortaya çıkıyor.

ilkbahar-yaz-2017-ayakkabi-trendleri-25-1

 

Daha Fazla Terlik!

Önceden tüylü terlik modelleri, evde ya da misafirlikte kullanılırdı. Ama şimdilerde bu tarz tüylü terlik modası sokaklara taştı. Bunun bir numaralı sebebi ise dünyanın en lüks markalarının niş ürünlerine farklı bir yorum katan ünlüler.

gucci-fur-loafers-cfc-comp

 

Düz Taban + Dolgu Topuk

Moda haftalarından anladığımız kadarıyla, bu sezon düz taban dolgu topuk ayakkabılar da revaçta olacak. Mağaza raflarında daha çok oxford modellerine rastladığımız kalın tabanlı ayakkabılar, bu yaz açık modelleri ile de ön plana çıkacak.

ilkbahar-yaz-2017-ayakkabi-trendleri-2

Arkası Açık Modeller

İnce şeritleri ile kibar görünüme sahip arkası açık topuklu ayakkabı modelleri de bu ilkbahar/yaz sezonunda tercih edilecek gibi duruyor. Arkası açık ayakkabılar, özellikle bu mevsimlerde yoğunlaşan mezuniyet, nişan, düğün gibi davetlerde rahatlıkla kullanılabilir.

ilkbahar-yaz-2017-ayakkabi-trendleri-10Çorap ve Ayakkabı

Bu sezonun tartışmasız en ünlü ayakkabı trendi çorap ile kombinlenen ayakkabılar tercih etmek. Çorap ve ayakkabı akımı tüm dünyayı etkisi altına almış durumda. Ülkemize de sirayet eden çorapla açık ayakkabı giyme trendi bu sezon karşımıza çok fazla çıkacağa benziyor.

socks-and-heels-1

In this article