Son Fırsatı Kaçırmayın: Black Friday Alışveriş Listesi

Kasım ayı alışveriş fırsatlarından olan Kara Cuma veya Şahane Cuma ( Black Friday) için henüz ne alacağınızı bilmiyor musunuz? Sizinle 2023 Black Friday zamanında alınabilecek fırsat içeren bir...

453

Kasım ayı alışveriş fırsatlarından olan Kara Cuma veya Şahane Cuma ( Black Friday) için henüz ne alacağınızı bilmiyor musunuz? Sizinle 2023 Black Friday zamanında alınabilecek fırsat içeren bir alışveriş listesi paylaşacağız. O zaman Black Friday zamanında mutlaka göz atmanız gerekenleri listelemeye başlayalım!

Black Friday’de Ne Alınır?

Black Friday, 24 Kasım tarihine denk gelir. Bununla birlikte Black Friday zamanı, kasım ayının başlangıcında itibaren başlar. Kasım ve sonbahar ayının son fırsat içeren zamanı olan Kara Cuma, çoğu alanda indirim ve kampanyaları beraberinde getirir. Biz de bu doğrultuda Black Friday’de alabileceğiniz ve indirime giren tüketim ürünlerinden bahsedeceğiz. Şimdiden listenizi hazırlamanızı öneririz çünkü yılın bu zamanında sizi büyük bir indirim bekleyecek!

Giyim Ürünleri

Black Friday alışverişi dendiği zaman akla ilk gelen ürünler tekstil ürünleridir. Giyim markaları başta olmak üzere pek çok farklı online alışveriş platformlarında ve AVM’lerde %70’e varan indirimler ile karşılaşabilirsiniz. Bu yılın sonuna yaklaşırken kış modasına hitap edecek ürünler ile beraber sonbahar ve bahar sezonuna ait giyim ürünlerini de listenize ekleyebilirsiniz. Özellikle ceket, mont, kaban ve kazak ürünlerini listenizin başına eklemenizi öneririz. Ayrıca giyim tarzını tamamlayan şık aksesuarları ve ayakkabıları da yine Black Friday zamanında alabilir, tarzınızı en iyi şekilde yansıtabilirsiniz. 

Teknolojik Ürün ve Ekipmanlar

Teknoloji markaları da Black Friday’a uygun indirimler ve kampanyalar ile kasım ayında kendine yer bulur. Yılın bu döneminde son fırsat indirimini içeren pek çok teknolojik ürün ve setini görebilirsiniz. Başta telefon, bilgisayar ve televizyon olmak üzere oyun konsolu, kulaklık, robot süpürgeler ve akıllı beyaz eşyaları da bu kategori üzerinden takip edebilirsiniz. Kara Cuma teknoloji indirimlerinden kârlı şekilde yararlanmak için online platformlar aracılığıyla fiyat karşılaştırması yapabilir, ister online isterse de bizzat mağazadan ürünü sipariş edebilirsiniz. 

Mutfak Ürünleri ve Seti

Kasım ayından itibaren başlayan Kara Cuma indirimleri, kendini mutfak alanında da gösterir. Pek çok ev tekstil ürünü üreten markanın Kara Cuma kampanyalarından yararlanarak kârlı ve faydalı bir alışveriş yapabilirsiniz. Black Friday zamanı en çok indirime giren ev tekstil ürünlerinin başında ise mutfak elektronik ev aletleri gelir. Set hâlinde veya tek satılan elektronik mutfak araç ve gereçleri, eminiz ki mutfaktaki ihtiyaçları karşılaması açısından en kârlı alışverişlerinizden biri olacak. Black Friday döneminde; kettle, fritöz, kahve makinesi, el mikseri, tencere, ve tost makinesi gibi elektronik aletlerin yanı sıra bu aletlere içeren setlere de yönelebilirsiniz. 

Beyaz Eşya Ürünleri

Black Friday zamanı kaçırılmayacak fırsatlı ürün kategorilerinden biri de beyaz eşyalardır. Yılbaşı dönemine girerken Şahane Cuma aracılığıyla evinizdeki beyaz eşya ihtiyacını, bütçenize uygun şekilde karşılayabilirsiniz. Özellikle evlenme ve çeyiz hazırlıkları yapıyorsanız yılbaşı öncesi Şahane Cuma fırsatından yararlanarak tüm ihtiyaç ve isteklerinizi tamamlayabilirsiniz. Bu dönemde; buzdolabı, süpürge, çamaşır-bulaşık makinesi, ankastre, derin dondurucu, kurutma makinesi ve saç düzleştirici gibi ürünleri listenize dahil edebilirsiniz. 

Listelediğimiz tüm kategorilerdeki ürünleri, fırsat ve çeşitli kampanyaları Arcadium Avm üzerinden bulabilir, bizi blog sayfamızdan takip edebilirsiniz. 

In this article