Gardıroplarınız Bahara Hazır mı? 2017 İlkbahar/Yaz Modasını İnceliyoruz

Hani kuşlar ağaçlar, binbir renkli çiçekler… Biz tam “bahar geldi yaşasın” derken, bizi duymuşcasına aniden soğuyan havalar ve kızgın bulutlar etrafımızı sarıyor. Bu kararsız havalarda bir gün yanımıza kot ceketimizi güneş gözlüğümüzü aldık diye sevinirken, öbür gün kabanlarımızı giyiyoruz. Biz ne giyeceğiz telaşına düşerken modaya bahar çoktan geldi, mağazalar ilkbahar/yaz modasına geçti. Biz de reyonların arasında …   Read More

7673

Hani kuşlar ağaçlar, binbir renkli çiçekler… Biz tam “bahar geldi yaşasın” derken, bizi duymuşcasına aniden soğuyan havalar ve kızgın bulutlar etrafımızı sarıyor. Bu kararsız havalarda bir gün yanımıza kot ceketimizi güneş gözlüğümüzü aldık diye sevinirken, öbür gün kabanlarımızı giyiyoruz.

Biz ne giyeceğiz telaşına düşerken modaya bahar çoktan geldi, mağazalar ilkbahar/yaz modasına geçti. Biz de reyonların arasında biraz gezindik ve bahar modası hakkında bazı fikirler edindik. Gelin kıyafetlerde bu sezon ne gibi trendler var hep birlikte göz atalım.

Baharın ağırlıklı rengi mavi ve beyaz

Bu sezonun trend renkleri ağırlıklı olarak beyaz ve açık mavi. Turuncu, fuşya, kırmızı gibi canlı tonlar da diğer trend renklerden. Özellikle mavi pantolonlar üzerine salaş beyaz gömlekler göze çarpan kombinler arasında.

 lightboxcosmo_jpg_2560_jpeg_6616.jpeg_north_1160x_white

Moda çiçek açtı

Baharda açan çiçekler giyim modasını etkisi altına almış durumda. Öne çıkan kıyafetler elbiseler. Anlaşılan bu sezon çiçek detaylı modellere sık sık rastlayacağız.

 lightboxl10_jpg_1860_north_1160x_white

Transparan şıklık

2017 İlkbahar-Yaz modası trendlerinin başını transparan kumaşlar çekiyor. Defilelerde en sık karşılaşılan elbise modelleri ağırlıklı olarak transparan kumaşlardan tasarlanıyor. Şıklığı ve zarifliği içinde barındıran  tül modeller  bu yaza damga vuracak gibi duruyor.

Desktop4

Dar kesimler sandıklara

Kumaş pantolonlarda dar paça devri bu bahar kapanmış gibi duruyor. Renk renk, model model salaş pantolonlar mağaza raflarında yerlerini aldı bile. Sezonun modası havuç pantolonlar olacak.

 habuc

Volanlı ve Fırfırlı 

2017 İlkbahar-Yaz modası trendlerine baktığımızda göze en çok çarpan detaylardan biri de volanlar ve fırfırlar. Eteklerde, kollarda, yakalarda kısacası her yerde fırfır detayları ile çok fazla karşılaşacağız. Geçtiğimiz birkaç sezonda parmaklarımızı da geçecek kadar uzun kolları görmüştük. Bu sezonda yine uzun kollar fazlasıyla göze çarpacak.

frills-slice

Kemer yerine korse

Korseler, ideal kilomuza ulaşmamıza ya da ideal kilomuzdan daha zayıf gözükmemize her zaman yardımcı oldu. Elbiselerin, bluzların altında sıklıkla kullandık ama şimdi korseler podyumlarda fazlasıyla boy göstermeye başladı. Kemer olarak kullanılan korseler artık sokak modasının gözdesi haline geldi.

corset-combojpg

Jean’lerde çiçek işlemeler

Bu yılın kot pantolon modası şüphesiz çiçek desenli işlemelerle süslenmiş jeanler. Kesik paça görünüm, bol kesimli kısa pantolon modelleri de 2017 İlkbahar/Yaz jean trendleri arasında.

 1-islemeli-kot-pantolon-trendi

Metalik etki

Metalik trendi bir kaç sezondur trendler arasında ve bu sezon da hakimiyetini koruyor. Elimizi, gözümüzü nereye atsak karşımıza metalik çıkıyor. Etekler,ceketler, pantolonlar… Hemen hemen her markanın koleksiyonunda rastlayabileceğiniz metalik parçalar, parlak etkiyle stilinize fark katıyor.

lightboxl15_jpg_6309_north_1160x_white

In this article