Ege’nin Spor Alışverişi Ekolü Barçın Artık Ankara’da

Büyükannelerimiz, büyükbabalarımız hep anlatır: “Önceden alışveriş merkezi yoktu. Abilerimizin/ablalarımızın ayakkabılarıyla büyürdük.” Biz de bu anıları hayretle dinler, şimdi öyle bir hayatın mümkün olmayacağını içimizden geçiririz. Çünkü bizim için yeni...

12783

Büyükannelerimiz, büyükbabalarımız hep anlatır: “Önceden alışveriş merkezi yoktu. Abilerimizin/ablalarımızın ayakkabılarıyla büyürdük.”

Biz de bu anıları hayretle dinler, şimdi öyle bir hayatın mümkün olmayacağını içimizden geçiririz. Çünkü bizim için yeni bir gün gelirken, yeni bir ihtiyacı, yeni bir isteği de beraberinde getirir. Onlarca marka ve onlarca ürün arasında, hangi birini seçeceğiz derken bir bakarız, alışveriş yapmak hayatımızın büyük bir parçası olmuştur. Ama bazı markaları o kadar benimseriz ki yıllarca aynı ürünü bıkmadan usanmadan kullanan büyüklerimizden farkımız kalmaz. Şimdi sizlere, bölgesinde marka bağlılığını oluşturmuş bir isimden bahsedeceğiz. ?

İzmirlileri tanırız. Onlar çekirdek yerine çiğdem, simit yerine gevrek derler. Kullandıkları kelimeleri o kadar çok benimserler ki gittikleri şehirlerde bile o kelimelerden vazgeçmezler. Kendi kelimelerinin doğru kullanım olduğunu ısrarla söylerler. Hal böyle olunca, İzmir’de spor ayakkabısı denilince akla gelen ilk kelimeyi söylüyoruz: Barçın. ?  Barçın o bölgede kadar tanınır ki mağazaları “kime sorsan gösterir” denilen bir nokta haline gelmiştir.

Ege’nin Spor Alışverişi Ekolü Artık Ankara’da

Barçın, yerel bölgede çok fazla bilinir olmasının karşılığını aldı ve Ankara ile ilk defa Arcadium Alışveriş Merkezi mağazasıyla tanıştı. Dünyanın ve Türkiye’nin en seçkin mağazalarını sıra sıra marka yelpazesine ekleyen Arcadium Alışveriş Merkezi, popüler bir mağazayı daha marka ailesine kazandırdı. Çayyolu semtinde açılan mağaza, Ankaralılar tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı.

Image uploaded from iOS

Barçın prestijli bir marka olmasının yanı sıra sahip olduğu popüler spor ayakkabı ve giyim markaları ile de adından söz ettirmeye devam ediyor. Satışını sunduğu markalardan bahsetmişken markaların isimlerine de bir göz atalım: Nike, Adidas, Reebok, Puma, Lacoste, New Balance, Converse, Keds, Keen, And1, Onitsuka Tiger, Fila, Merrell, Lotto, Jack & Jones, Arena, Barçın Basics, Skechers, Greyder, Lumberjack, Slazenger, Lost, Columbia, Fiba, Hummel, Asics.

Image uploaded from iOS (2)

Türkiye’de en çok tercih edilen ayakkabı markalarını bir araya getiren Barçın, diğer ayakkabı mağazalarından çok önemli bir özellik ile ayrılıyor: Trend Modeller.

Tüm markalarının son çıkan kreasyonlarını mağazasında bulundurması, Barçın’ın çok fazla rağbet görmesinin en etkili nedeni diyebiliriz. Ürün çeşitliliğinin yanı sıra; dünyada çok popüler ama Türkiye’de temin edilmesi kolay olmayan ürünleri de raflarına taşıması ise diğer etkenlerden bir tanesi. Ayrıca Barçın, çocuk giyim alanında da rakiplerinden bir adım öne çıkıyor.

Image uploaded from iOS (1)

En çok tercih edilen ürünleri spor ayakkabı olsa da mağazasında sadece spor giyim değil, spor dalları ile ilgili ürünler de bulunduruyor. Eşofman takımlarından, spor malzemelerine… Barçın, spor giyime dair ne varsa, müşterilerine en kaliteli ürünleri sunmayı hedefliyor.

Siz de hala Barçın ile tanışmadıysanız, spor giyimin nabzını tutmak için Arcadium Alışveriş Merkezi’ne sizleri de bekleriz. ?

In this article