AVM temizliği yapan çalışanlar

Güvenli Bir Alışveriş Deneyimi İçin Koronavirüs’e Karşı Alınan Önlemler

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınına karşı ülkemizde hayata geçirilen önlemlerin kapsamı her geçen gün genişletiliyor. Bu doğrultuda alışveriş merkezlerinde güvenli bir alışveriş deneyimi yaşanmasını sağlamak üzere bir dizi...

3983

Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgınına karşı ülkemizde hayata geçirilen önlemlerin kapsamı her geçen gün genişletiliyor. Bu doğrultuda alışveriş merkezlerinde güvenli bir alışveriş deneyimi yaşanmasını sağlamak üzere bir dizi tedbir listelendi.

Biz de her zaman ziyaretçilerimizin konforunu ve sağlığını önceliklendiren Arcadium AVM olarak önlemlerimizi aldık ve denetimlerimizi en ince ayrıntısına kadar sürdürmek için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Gerektiği noktada hijyen tedbirlerimizi artıracağımızı da belirtmeden geçmeyelim.

Siz de Arcadium AVM’nin sağlığınız ve güvenliğiniz için aldığı tedbirleri yerinde görebilir, alışveriş ihtiyaçlarınızı güvenli bir ortamda karşılamak için Arcadium AVM’yi tercih edebilirsiniz. İşte Arcadium AVM’nin Koronavirüs salgınına karşı mücadele kapsamında hassasiyetle uyguladığı önlemler ve ziyaretçilerimizin dikkat etmesi gereken kurallar…

Girişler Maske ile Gerçekleştirilmektedir

Kalabalık ortamda maske takan uzun saçlı kadın

Alışveriş merkezimizde hijyen standartlarının sağlanması için tüm ziyaretçilerimizin maske ile girmesi gerekmektedir. Ayrıca mağaza personelleri ile alışveriş merkezi çalışanları da aynı şekilde maske kullanımına önem vermektedir.

Ziyaretçilerimizin Ateşi Ölçülmektedir

Yüksek ateş, Koronavirüs’ün yol açtığı hastalık semptomlarının başında gelmektedir. Bu nedenle Arcadium AVM giriş kapılarında tüm ziyaretçilerimize ateş ölçümü yapmaktayız. Ateşi 38 derecenin altında olan ziyaretçilerimiz, diğer kuralları da dikkate alarak alışveriş merkezimizde alışveriş yapabilmektedir.

Uygun Alanlara El Dezenfektanları Yerleştirilmiştir

Alışveriş merkezimizin uygun tüm alanlarına el dezenfektanı yerleştirilmiş olup ihtiyaç halinde tüm ziyaretçilerimizin kullanımına uygun hale getirilmiştir. Elleri yüzeylerle temas eden ziyaretçilerimiz ve personelimiz, bu dezenfektanları kullanarak kişisel hijyenlerini sağlayabilirler.

Sosyal Mesafe Kuralı Uygulanmaktadır

Sosyal mesafe kuralı

Arcadium AVM içindeki tüm alanlarda en az 1 metrelik sosyal mesafe kuralına uyulmaktadır. Ziyaretçilerimizin de bu kurala uymalarına büyük önem verilmektedir. Bunun için ziyaretçilerimizin sosyal mesafelerini tespit etmelerinin daha pratik hale gelmesini sağlamak amacıyla zemin uyarı etiketleri yerleştirilmiştir.

Her 1 Kişi İçin 10m² Alan Düzenlemesi Yapılmıştır

Alışveriş merkezimizin kapasitesi doğrultusunda her 10 metrekarelik alanda 1 kişi bulunacak şekilde ziyaretçi sınırlandırılması yapılmıştır. Ziyaretçilerimizin kendi sağlığı için yapılan bu sınırlama ile sosyal mesafe kuralının ihlal edilmesinin önüne geçilerek güvenli bir alışveriş ortamı sunulması amaçlanmıştır.

Kullanılmış Maske ve Eldiven İçin Atık Kutuları Yerleştirilmiştir

Ziyaretçilerimizin kullanmış oldukları maske ve eldivenleri güvenli bir şekilde uzaklaştırmak üzere alışveriş merkezimizin belirli noktalarına atık kutuları yerleştirilmiştir. Özel korunaklı kıyafet ve teçhizata sahip personeller tarafından düzenli aralıklarla toplanan atıkların güvenli bir şekilde imha edilmesi sağlanmaktadır.

In this article