sarı renkli çiçekler

Evinizin Havasını Değiştirecek Dekoratif Çiçekler

Geçmişten beri ev dekorasyonunun vazgeçilmez unsurlarından olan dekoratif çiçekler, son dönemlerde yeniden dekotrendler arasında dikkati çekmeyi başladı. Ama bu seferki yeni tasarımlar, gerçeklerinden dahi ayırt edilemeyecek kadar özgün ve...

15869

Geçmişten beri ev dekorasyonunun vazgeçilmez unsurlarından olan dekoratif çiçekler, son dönemlerde yeniden dekotrendler arasında dikkati çekmeyi başladı. Ama bu seferki yeni tasarımlar, gerçeklerinden dahi ayırt edilemeyecek kadar özgün ve estetik görünüyor.

renkli çiçekler

Yuvanızın ambiyansına renklilik katmak ve yaşam alanlarınıza country esintiler taşımak istiyorsanız, siz de bu yapay çiçek aksesuarlarına mutlaka şans vermelisiniz. Üstelik evin her bölümünde kullanabilmekte de özgürsünüz. Kendi dekorasyon anlayışınıza ve evinizin konumuna göre dilediğiniz ortama ekleyebilir ve yuvanızı sıra dışı bir forma bürüyebilirsiniz.

Çiçekleriniz Solmasın ve Evinizde Bahar Açsın!😊

dekoratif renkli çicekler

Dekoratif çiçekler, gerçekleri kadar benzer oldukları için kullanıcılarına çok büyük bir avantaj sağlıyor. Çünkü bu durum, canlı çiçek severleri de oldukça memnun ediyor. Canlı çiçeklerin de diğer varlıklar gibi bir ömrü bulunduğundan bir süre solup eski görünümünü yitirebiliyor. Ancak yapay çiçeklerde hiç bir zaman böyle bir durum söz konusu değil! Renklerini ve canlı görünümlerini her daim korudukları için evinizde doğal bir atmosfer meydana geliyor.

Yaşam Alanlarınızda Floral Esinti: Yeni Trend Dekoratif Çiçekler

Son dönemlerde sıklıkla tercih edilen belli başlı yapay çiçek seçeneklerini sizler için listeledik. İşte yuvanızda kullanabileceğiniz en trend dekoratif çiçekler…

  • Kamelya, Gül ve Ortanca

kamelya çiçeği

Cam vazolar içinde oldukça güzel bir görünüm sergileyen bu üç çiçek modeli, özellikle salon ve oturma odası dekorasyonlarını tamamlamaya yardımcı oluyor. Örneğin: Ağırlıklı kahve, pudra ve krem renk tonları içeren salon dekorasyonunuzda minimalist formdaki ortanca çiçeklerinden ekleyebilirsiniz. Böylelikle hem yuvanızın görüntüsü değişecek hem de daha kusursuz bir dekorasyon havası elde etmiş olacaksınız. Dilerseniz ahşap yemek masanızın veya konsolunuzun üzerini vazo içerisine koyacağınız iki üç dal kamelya ile süsleyebilirsiniz. Dilerseniz beyaz, kırmızı ve mavi güller kullanarak daha romantik bir salon dekorasyonu yaratabilirsiniz.

  • Saksılı Arajmanlar

arajman çiçek

Evinizde daha gösterişli bir dekorasyon oluşturmak isterseniz arajmanlar tam size! Adeta renk cümbüşünü andıran bu çiçeklerin saksını cam, ahşap veya sepet şeklinde kendi zevkinize göre belirleyebilirsiniz. Özelikle yalın formda dizayn edilmiş salonlar için ideal olduklarını söyleyebiliriz. Ancak dekorasyonunuzun desen ve renk yoğunluğuna da mutlaka göz önünde bulundurmalısınız. Aksi taktirde göz yorucu bir görüntü ile karşılaşabilirsiniz.

  • Minik Aksesuar Çiçekleri

dekoratif çiçekler

Kaktüsünden papatyasına kadar pek çok renkli çiçek seçenekleri bulunan minik saksılı modeller de son dönemler de oldukça revaçta! Ev hanımlarının özellikle mutfak camı ve mutfak dolap rafı önüne koyduğu bu renkli aksesuarlar, yaz kış fark etmeksizin her zaman estetik bir görüntüye imkan veriyor. Üstelik fiyat açısından da son derece uygunlar! Düşük bir bütçe ile birbirinden renkli aksesuar çiçekleri alabilir ve evinizde bambaşka bir şıklık oluşturabilirsiniz.

  • Lavanta ve  Defne

lavanta çiçeği

Yapay çiçekleri, banyonuzda ve yatak odanızda dahi kullanabilirsiniz. Ancak dinginlik ve ferahlık isteyeceğiniz bu ortamlarda daha çok sade çiçekler tercih etmeninizi öneririz. Özellikle yatak odanızda yanı başınıza koyacağınız yemyeşil defne yaprakları ile süslenmiş bir vazo, güne daha keyifli ve zinde başlamanıza yardım edecektir. Banyonuzu da mor ve beyaz renkli lavanta çiçekleri ile dekore edebilirsiniz. Tazeliği, ferahlığı ve yeniliği simgeleyen lavanta ile daha estetik bir banyo dekorasyonuna imza atabilirsiniz.

sarı renkli çiçek

Yapay çiçek modasındaki modeller tabi ki de bu saydıklarımızdan ibaret değil! Saksıda böğürtlenler, top ağaç şekilleri, vintage havasındaki sandık çiçekleri, renkli menekşeler, dekoratif sürahiler de yine çiçek modasının son dönemlerdeki trendlerini işaret ediyor. Yapay çiçekleri dilerseniz dalları ile birlikte de vazonuza taşıyabilirsiniz. Böylelikle evinizde daha gerçekçi ve doğal bir atmosfer görüntüsü oluşturabileceksiniz. 🙂

 

 

In this article