Babalar Günü ve Hediye Seçme Sanatı

Babalarımıza olan sevgimizi anlatmanın binlerce yolu olabilir ama kabul edelim, özel günler hepimiz için en kestirme ve de en keyifli yollardan biri. Zaten maksat mutlu etmek ve yılın...

5145

Babalarımıza olan sevgimizi anlatmanın binlerce yolu olabilir ama kabul edelim, özel günler hepimiz için en kestirme ve de en keyifli yollardan biri. Zaten maksat mutlu etmek ve yılın bir gününü tamamen onlara özel hale getirmek.

İlk Görüşte Aşk!

Bir çocuğun babasına duyduğu sevgi onu ilk gördüğü andan itibaren başlar! Malum, annelerimizi henüz onları görmeden, onların karınlarındayken sevmeye başlıyoruz ama babalarımıza olan sevgimiz, onları görür görmez başlıyor. Sevginin iki türü de çocukların hayatında kritik noktada olduğundan, ikisi de bizler için vazgeçilmez oluyor ama bu sefer en baba sevgiden bahsedeceğiz!

fathers-day-gift-guide

Güç, güven, huzur ve başarı gibi kelimeleri kullanmadan bir insanı takdir ettiğimizde “Babalar gibi iş çıkardın”, “Baba gibi önemli birisi” tarzındaki tabirler, dilimize yerleşmiş durumda! Yani baba, bizler için sadece o çok sevdiğimiz kişi olmanın dışında da anlamlar taşıyor. Biz de bu nedenle belki de en çok babalarımıza güveniyoruz. Yılın her günü onları seviyoruz ama bu bir gün, onlara sevgimizi göstermemiz için harika fırsatlar sunuyor!

İmkânsız Görev: Babalar Günü

Bu yıl da babalarımızı mutlu etmek hem çok kolay hem de çok zor! Bizlerden beklenenler arasında ilk sırada onları hatırladığımızı kanıtlamak var. Bu nedenle de ilk iş Babalar Günü sabahında babalarımızı arayıp onların bu özel günlerini kutlamak. Onun dışında gereken ise onlara en uygun ve onları en çok mutlu edecek hediyeyi bulmak!

babalar-gunu-hediyesi-2

Babalar Günü İçin En Baba Hediyeler

Ne yazık ki bu özel gün için kesinlikle işe yarar bir hediye formülü yok. Babanızın hoşuna gidecek hediyeyi bulmak için öncelikle kendisiyle görüşmek faydalı olabilir. Elbette teoride söylüyoruz çünkü dürüst bir yanıt almanız çok zor ama belki bir gaflet anında babanız ağzından kaçırabilir.

İlk aşama başarısız oldu diyelim, ihtiyacı olan ürünlere yönelik küçük bir inceleme faydalı olabilir. Mesela, teknolojiye yaklaşmaya ne dersiniz? Yeni bir dizüstü bilgisayar belki de son model bir telefon ya da ikisinin tam ortası olan bir tablet bilgisayar. Teknoloji seven babaların asla hayır diyemeyeceği öneriler arasında bu üçlü hep var!

Diyelim bilgisayar ya da cep telefonu babanız için heyecan verici değil, o zaman hobisine yönelik ya da ona hobi edindirmeye yönelik bir yaklaşıma ne dersiniz? Bir olta ya da belki bir fotoğraf makinesi. Böylelikle ya hobisine destek olursunuz ya da ona yeni bir uğraş sağlarsınız. Emin olun, iki şekilde de hediyeniz çok kıymetli olacak.

Ya babanız doğa tutkunuysa? Ona uzun yürüyüşlerinde rahat etmesini sağlayacak outdoor ayakkabıları veya giysileri alabileceğiniz gibi, çıtayı yükseltip dağ bisikleti bile alabilirsiniz.

Son olarak, hem her zaman gerekli hem de şık iki hediye önerisi: Güneş gözlüğü ve kol saati! Emin olun havalar da hazır güneşliyken yeni bir güneş gözlüğü herkesin hoşuna gidebilir! Zamansız sevginin gelmiş geçmiş en büyük sembolü kol saati ise babanız için çok hoş bir anı olur.

Hediye Verme Seremonisi

Hediyeniz ne olursa olsun –ki uzun araştırmalardan sonra babanızın seveceği hediyeyi bulacağınızı düşünüyoruz- babanız için o hediyeyi sizden almak kadar mutluluk veren başka bir nokta yok! O nedenle mutlaka hediyenizi bizzat iletmeye çalışın, onun bu özel gününü beraber kutlayın! İnanıyoruz, çok mutlu zaman geçireceksiniz! Tüm babaların Babalar Günü’nü kutluyoruz.

In this article