Anneler Günü İçin En Güzel Hediyeler

Bu yıl da anneler gününü bir çiçek ve kuru bir öpücükle geçiştirmeyin diye kapsamlı bir araştırma yaptık ve bu anneler gününde annenizi daha fazla mutlu edebilecek hediye alternatiflerini...

4506

Bu yıl da anneler gününü bir çiçek ve kuru bir öpücükle geçiştirmeyin diye kapsamlı bir araştırma yaptık ve bu anneler gününde annenizi daha fazla mutlu edebilecek hediye alternatiflerini sizler için derledik. Evet, “düşünmeniz yeterli” hep böyle derler ama değişik ve güzel bir hediye ile neden onu daha da mutlu etmeyesiniz ki?

Kozmetik

Kozmetik kelimesini görünce “default” hediye seçeneği olan parfümden bahsettiğimizi sanmayın hemen. Hoş kokulu, güzel ve mümkünse pahalı bir parfüm tabii ki annenizi oldukça mutlu edecektir ama gelin birlikte klasik hediyelerin biraz dışına çıkalım.
Su götürmez bir gerçektir ki 30 yaşını geçen her kadın, her ne kadar çaktırmamaya çalışıyorsa da, “acaba yaşlanıyor muyum” diye korkuyla bakar hep aynaya. Göz etrafındaki kaz ayakları anneniz size fark ettirmese bile canını sıkıyor olabilir. Bu seneki anneler gününde annenize gerçekten iyi bir markanın profesyonel göz bakım setlerinden birini alarak kendisini oldukça mutlu edebilirsiniz.

Mutfak Aksesuarları

Anneler gününde mutfak eşyası hediye etmek her ne kadar çiçek ve parfüm kadar sıradan görünse de günün neredeyse yarısından fazlasını mutfakta geçiren annelerimiz için belki de en çok işlerine yarayan, en çok sevindikleri hediyelerden biri şüphesiz.
Eksiği varsa ya da çok eskimişse mutfak robotu, blender, sarımsak rendeleyicisi, teflon tava, düdüklü tencere, kettle gibi mutfak aletlerinden birini tercih edebilir ya da kendisine yeni bir çatal bıçak seti ya da yemek takımı da alabilirsiniz. Ölmek üzere olan bulaşık makinesi, buzdolabı, mikrodalga fırın ya da fırını da yenileyebileceğiniz gibi, kek kalıbı, hassas mutfak tartısı, Türk kahvesi ya da filtre kahve makinesi gibi küçük hediyeler de tercih edebilirsiniz.

annelergunu-2

Kıyafet

Orijinal bir hediye bulamayanların sığındığı son seçenektir giysi hediye etmek ve yine de hediyeyi alan kişiyi gayet mutlu eder. Kim yeni bir etek ya da bluza burun kıvırabilir ki?
Kendisine gecelik, sabahlık, hoş bir pijama takımı, bornoz ya da havlu takımı, güzel bir hırka hediye edebileceğiniz gibi, şık bir eşarp, bir etek, yeni moda desenlerinde bir bluz ya da ayakkabı da hediye edebilirsiniz. Kolaya kaçtığınızı düşünmesi kaçınılmaz ama emin olun yine de sevinecektir.

Takı

Hangi kadın takılara hayır diyebilir ki? Dilerseniz altın, dilerseniz gümüşten kendisine hoş bir takı hediye edebilirsiniz. Şık bir kolye ve küpe takımı, emin olun her kadın gibi onun da gözlerini yuvalarından çıkarmaya yetecektir.

Kişiye Özel Ev Aksesuarları

Kişinin isteğine göre tasarlanan o kadar çok aksesuar ve bunları yapan o kadar çok web sitesi var ki küçük bir Google aramasıyla birbirinden güzel binlerce hediye seçeneğini görmeniz mümkün. Örneğin kendisinin ve sizin resimlerinizi bastırabileceğiniz yastıklar, duvar saatleri, anahtarlıklar ve kupalardan tercih edebilirsiniz. Oturma salonunuzun duvarı için çok bölmeli bir fotoğraf çerçevesine ailenizin annenizle olan fotoğraflarını da koyup hediye edebilirsiniz.
Özetlemek gerekirse, bu anneler gününde de annenize alabileceğiniz binlerce hediye seçeneğiniz var ama aslında onun deyimiyle “düşünmeniz yeterli”. Ne alırsanız alın, o sizi zaten hep sevecektir.

In this article