Genç Nesilin En Çok Tercih Ettiği 7 Marka

Büyük ya da küçük her şehirde ulaşabileceğimiz alışveriş merkezleri sayesinde artık markalar iyice hayatımıza girmiş durumda ve malumunuz, kimse Bakırköy pazarından ya da Sümerbank’tan giyinmiyor artık. Günümüzde öyle...

70352

Büyük ya da küçük her şehirde ulaşabileceğimiz alışveriş merkezleri sayesinde artık markalar iyice hayatımıza girmiş durumda ve malumunuz, kimse Bakırköy pazarından ya da Sümerbank’tan giyinmiyor artık. Günümüzde öyle kaliteli markalara ulaşabiliyoruz ve o kadar iyi giyinmeye başladık ki sokakta yürüyen her birey ayrı birer moda ikonu gibi adeta.
Herkesin iyi giyinmekte birbiriyle yarıştığı şu dönemde, en sevilen ve tercih edilen markalar hangileriymiş, insanlar en çok hangi markanın mağazalarını dolduruyormuş; sizler için araştırdık.

love-zara

Zara

Erkek, kadın ve çocuk giyiminde en tercih edilen markalardan biri Zara’dır kuşkusuz. Kimin üzerinde farklı, göz alıcı bir parça görsem markasını sorduğumda aldığım cevap genelde “Zara” olmuştur. Özellikle bayan giyimindeki “unique” koleksiyonları ve kullanmış oldukları taklitleriyle farkını ortaya koyacak derecede kaliteli malzemeleri ile Zara hep bir adım önde.
Yalnızca kadın ya da erkek giyiminde değil, çocuk giyiminde de oldukça titiz ve modaya uygun ürünler ortaya koyuyorlar. Çocuğu olmasa bile mağazalarındaki çocuk reyonlarını gezince bir tane yapası geliyor insanın.
Bunların yanında, evinizi de modaya uygun hale getirmeye ant içmiş bu marka. Zara Home adında bir de ev aksesuarları satan bir mağazaları var zira. “Benim hiçbir ev eşyasına ihtiyacım yok” deseniz de iddia ediyoruz Zara Home’dan eliniz boş çıkmanız imkânsız. En çok tercih edilen ev aksesuarları mağazası olarak Zara Home’a bir uğramanızı tavsiye ediyoruz. Mağazadaki birbirinden şık ürünleri görünce ne kadar da çok ev eşyası eksiğiniz olduğuna karar vereceksiniz.

Pull&Bear ve Stradivarius

İnstagram’ı ve modayı yakından takip edenlerin de fark edecekleri gibi, son yıllarda tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de “sokak modası” adında bir dalga başlamış durumda. Özellikle genç kızlar ve erkekler kendi asi ve başkaldıran değişik giyim tarzlarını ortaya koymaya başladılar ve bu “modaya aykırı” giyim tarzı da kendi başına bir moda oldu.
Sözünü ettiğimiz asi gençlerin bu sokak modasına en uygun giysileri buldukları başlıca adresler ise Pull&Bear ve Stradivarius mağazaları. Yetişkinlerin uğrak yeri markaların mağazalarındaki gibi sıkıcı, abiye, dallı güllü, dantelli klasik giysilerin yerine, daha asi, daha genç, daha spor birbirinden havalı değişik parçalar bulabilirsiniz bu markalarda. Üstelik çok da uygun fiyatlarla.

Bershka, Massimo Dutti ve Uterqüe

Bir üst yazıda bahsettiğimiz “asi gençler ve sokak modası” deyince akla gelen bir diğer marka ise Bershka. Pull&Bear kadar havalı ve Stradivarius kadar genç işi fakat biraz daha “hanım hanım”, başka bir deyişle “kokoş” parçalar arayan kadınlar ve cool olduğu kadar asi bir görünüm isteyen beylerin uğrak yeri olmuş durumda Bershka.
Bershka’yı tercih ettiğini söylediğimiz müşteri profilinin diğer tercihleri ise Massimo Dutti ve Uterqüe olmuş durumda. Birbirinden şık ve modaya uygun parçaları bulabileceğiniz bu iki markanın mağazalarını ziyaret ederseniz, elleriniz poşetlerle dolu olarak çıkacağınızı garanti edebiliriz.

Oysho

Aranızda hiç Oysho’dan alışveriş yapmamış olanlar varsa bile herhangi bir Oysho mağazasının önünden geçerken yavaşlayıp o sımsıcacık, tüylü ve şirin mi şirin pijamalarına göz gezdirmeyeniniz yoktur eminiz.
Yalnızca sevimli, tüylü pijamalar değil, oldukça seksi ve tarz gecelikler, iç çamaşırları ve pijama takımları da bulabileceğiniz bir marka. Yalnızca dışarı çıktığında değil, gece yatakta da şık görünmek isteyenlerin bir Oysho mağazasını ziyaret etmesini öneririz.

In this article