kızı ile poz veren şapkalı anne

Anne&Kız Kombini Yapmanın Püf Noktaları

Anneler ve kızları uyumlu bir şekilde giyinerek aralarındaki bağı en iyi şekilde simgeleyebilir. Ancak hem anneye hem de çocuğa yakışan kıyafeti bulabilmek bazen oldukça zordur. Biz de Arcadium...

4047

Anneler ve kızları uyumlu bir şekilde giyinerek aralarındaki bağı en iyi şekilde simgeleyebilir. Ancak hem anneye hem de çocuğa yakışan kıyafeti bulabilmek bazen oldukça zordur. Biz de Arcadium olarak bu yazımızda sizlere yardımcı olabilmesi için anne ve kız kombin yapmanın püf noktalarına değiniyor olacağız.

Anneler ile kızları birbirleriyle uyumlu kıyafetler giyinerek modada gözde bir akım olan anne kız stilini oluşturuyor. Genellikle her tarza uygun olarak hazırlanan anne kız kombinleri şık tasarımları ile birçok kişinin ilgisini çekiyor.

Anne&Kız Kombini İçin Dikkat Edilmesi Gerekenler

kızı ile nehir kenarında oturan anne

Eğer siz de bir anneyseniz ve kızınız ile birlikte uyumlu bir tarz oluşturmak istiyorsanız dikkat etmeniz gereken bazı ayrıntılar bulunmaktadır. O halde anne kız kombin yapmanın püf noktaları nelerdir ve bu kombin yapılırken nelere dikkat etmek gerekir, gelin birlikte bakalım.

1. Kıyafet Seçimi

Eğer kızınız kıyafetlerinizi giyip sizin gibi görünmek istiyorsa onunla aynı kıyafeti giyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken terziye gidip kıyafetinizin daha küçük bir versiyonunu diktirmek olacaktır. Ya da birçok marka tarafından hazırlanan anne kız kombinlerini satın alabilir, kızınız ile aynı kıyafete sahip olabilirsiniz!

2. Renk Uyumu

Bazen anne kız birebir aynı kıyafetleri bulamayabilirsiniz. Böyle durumlarda kızınız ile aynı renk veya tonlara sahip kıyafetleri giymeyi tercih edebilirsiniz. Bu sayede son derece şık kombinler yapabilir ve renklerin eşsiz uyumunu ortaya çıkarabilirsiniz.

3. Desen Tercihi

kızı ile kareli desenli kıyafet giymiş anne

Kızınız ile birlikte kıyafet kombini yaparken belki de sizi en zorlayacak noktalardan bir tanesi desen tercihi olacaktır. Bilindiği üzere küçük kız çocukları için yapılan bazı kıyafetler annelere uymayabilir. Bu noktada çocuğunuz ile ortak noktada buluşup daha minimal detaylara sahip kıyafetlere yönelebilirsiniz.

4. Kumaş Seçimi

Aynı tür kumaş seçimi yaparak kızınız ile birlikte özgün kıyafet tercihlerinde bulunabilirsiniz. Örneğin kadife veya saten bir kumaş ile benzer bir tarz elde edebilir uyumlu bir kombin oluşturabilirsiniz.

5. Tarz Uyumu

Kızınız ile birlikte birebir aynı tarzı yakalayabilmek bazen zor olabilir. Özellikle de yaşı küçükse… Ancak hem sizin hem de kızınızın birlikte kullanabileceği tarzlar da var. Örneğin anne kız spor bir tarza uygun eşofman takımı ya da klasik bir tarz için uygun olan etek ve kazak kombini tercih edebilirsiniz. Böylece anne kız uyumlu bir tarz yakalayabilirsiniz.

6. Aksesuar Detayı

kızı ile aynı kombini giyinen anne

Kızınız ile birlikte uyumlu bir tarz oluşturabilmek için aksesuar detayına da önem verebilirsiniz. Ancak bu durumda hem kızınız hem de kendiniz için uygun tarzda ve boyutta aksesuarlar seçmelisiniz.

Örneğin büyük bir inci kolye ya da altın kaplama bir bilezik yerine daha minimal detaylara sahip aksesuarları tercih edebilirsiniz. Öte yandan bandana, çorap ve tokalar ile de uyumu yakalayabiliriniz.

Bandanalar hakkında hazırlamış olduğumuz Trende Uygun Bandana Takma Şekilleri başlıklı yazımızı okuyabilir ve bandanaların nasıl takılacağı hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

7. Ayakkabı Tercihi

Konu ayakkabı olunca kızınız ile uyumlu bir stili yakalayabilmek son derece zor olabilir. Ancak yine de anne kız ortak bir noktada buluşabilmeniz mümkün. Özellikle sade ve minimal detaylara sahip babetler ile uyumlu ve oldukça şirin kombinler yapabilirsiniz.

Ayrıca ayakkabıya uygun hem anne hem de kız kombinlerinde sırt çantalarıyla uyumu bulman mümkün. Kadın ve çocuk sırt çantası alternatifleri içinden aynı renk neon çantaları seçebilirsin.

Anne&Kız Kombin Önerileri

Kızınız ile kombin yapabileceğiniz birden fazla kıyafet türü vardır. İster pijama ister abiye, birden fazla tarzda anne kız kombini yapabilirsiniz. Peki farklı tarzlara yönelik anne kız kombini nasıl yapılır bir bakalım.

Anne&Kız Günlük Kıyafet Kombinleri

kızı ile poz veren şapkalı anne

Günlük giyim için uygun stilde oluşturabileceğiniz birçok anne kız kombin seçeneği bulunur. Örneğin renk, kumaş veya desen açısından uyumlu olabilen pantolonlar ya da elbiseler ile anne kız uyumlu bir tarz yakalayabilirsiniz.

Özellikle denim (kot) gibi her yaşa gidebilen kumaş türündeki parçaları değerlendirebilirsiniz. Ya da yumuşak renk geçişlerine sahip, hem anneye hem de kız çocuğuna uygun kıyafetleri tercih edebilirsiniz. Böylece son derece uyumlu bir anne kız kombini elde edebilirsiniz.

Anne&Kız Pijama Kombinleri

Ev giyim diyince akla ilk olarak pijamalar gelir. Anne kız kombinlerinde en çok tercih edilen kıyafetlerden bir tanesi olan pijamalar birbirinden şirin seçeneklere sahiptir. Abiye kombini ve günlük kombinden farklı olarak pijama kombinleri, soft renklerden canlı renklere; minimal desenlerden büyük desenlere kadar birçok çeşide sahiptir.

Kızları ile çok fazla vakit geçiremeyen anneler, anne kız pijama kombinleri ile kızları ile arasındaki bağı çok daha güçlü bir şekilde hissedebilir. Özellikle pijama partisi konseptiyle hazırlanan kombinlerde aynı pijamaların kadın ve çocuk modellerini kullanabilir, birbirinden ev ayakkabısı seçenekleriyle anne kız tarzı oluşturabilirsiniz.

Anne&Kız Spor Giyim Kombinleri

Anne kız spor bir kombin oluşturarak kızınız ile birlikte spor yapabilir ve son derece değerli zamanlar geçirebilirsiniz. Kızınız ile birlikte oluşturacağınız sportif bir tarz için sweatshirt ve tayt uyumlu kombinler oluşturabilirsiniz. Sweatshirtlerinizin altına aynı renk taytı giyebilir ya da aynı model sweatshirt giyerek kızınız ile birlikte mükemmel bir uyum yakalayabilirsiniz.

Anne&Kız Abiye Kombinleri

kızı ile aynı sarı elbiseyi giymiş olan anne

Özel günlerde anne kız abiye kombini yaparken desen uyumuna öncelik verebilirsiniz. Ancak tamamen aynı desene sahip anne kız abiye modellerini bulabilmek zor olabilir. Böyle durumlarda kolay bulunabilen desenlere yönebilirsiniz. Örneğin puantiye detaylı elbiseleri tercih edebilirsiniz. Böylece hem size hem de kızınıza uygun abiye kombini ortaya çıkarabilirsiniz.

Desen uyumu gibi renk benzerliğini kullanarak da anne kız abiye kombini yapabilirsiniz. Hatta sadece rengi aynı tutarak modelleri farklı abiyeleri tercih edebilirsiniz. Kendiniz için daha zarif, uzun ve ince modellere yönelirken kızınız için kabarık etekli bir abiye tercih edebilirsiniz. Bu şekilde tatlı bir uyum yakalayabilirsiniz.

Anne kız kombinlerinde hem annenin hem de kızın kendini iyi hissetmesi gerekiyor. Dolayısıyla kombin seçimi yaparken kızınızın da fikrini sormalısınız. Hatta birlikte kombin hazırlamayı bir anne kız etkinliği olarak düşünebilirsiniz. Böylece anne kız bağınızı güçlendirebilirsiniz.

Bu yazımızda anne kız kombin yapmanın püf noktalarına değindik. Siz de Arcadium AVM’de yer alan mağazalar aracılığıyla aradığınız ürüne kolaylıkla ulaşabilir ve farklı tarzlardaki anne kız kıyafet modellerine göz atabilirsiniz.

In this article