Yaza Damgasını Vuracak 2016 Plaj Modası

I think your best bet would be to start or join a startup. That's been a reliable way to get rich for hundreds of years. The word "startup"...

5662

4 yıllık süre zarfında Türkiye’nin 81 iline hizmet verdiklerini söyleyen Onur Afşar, Matbuu.com olarak 81 il 902 ilçeye toplam 6 milyar 294 binden fazla baskı gönderimi yaptıklarını dile getirdi

Plajlarda Festival Zamanı

Hazırlanın, bu sene plajlarda her model, her desen ve her renk var!

Güneş güzel yüzünü göstermeye başlayınca tatil için gün saymaya başladık bile! Tatil denince ise hemen sahiller, plajlar ve elbette birbirinden renkli, şık ve dikkat çekici mayolarla bikiniler akla geliyor! Bizler de sizin için bu yazın dikkat çeken ürünlerine ilişkin küçük bir araştırma yaptık.

Son Yılların Vazgeçilmezi: Halter Yakalar

Hem spor hem de şık olmanın en kolay hali olan halter yakalar, iki yıldan beri hem podyumlarda hem de plajlarda hükmünü sürdürüyor. Örgü kumaşlarla bu modelde feminen duruşu tercih edebilir ya da fermuarlı modelleri seçerek sportif rahatlığa kavuşabilirsiniz.

Halter Yakanın Çıkışı: Boğazlı Yakalar

Malum 2016 yılında halter yakalar yukarı çıkarak, neredeyse tüm kazakları ele geçirip boyunlarımızı sardılar! Bu durum yazın da aynı şekilde devam edecek! Biraz daha ince ve su geçirmez modellerle elbette. Boğazlı mayolar ve bikinilerle alışılmışın dışına çıkan tasarımlar, zıt renklerle kombinlenerek dikkat çekici ve şık bir görünüme sahip olmanızı sağlayacak.

İkinci Deri

Deri ceketler her yıl olduğu gibi bu yıl da sezonun gözdeleri arasında! Bu sefer ise sahillere hızlı bir giriş yapacak. Deri görünümlü mayolar ve bikinilerle plajın en dikkat çekici isimlerinden biri olabilirsiniz!

Düşük Omuzlu Zarafet

Yine podyumlardan plajlara taşınan bir başka model de düşük omuzlu tasarımlar! Omuzların en güzel şekilde bronzlaşmasını sağlayacağından emin olduğumuz bu mayo ve bikiniler, kadınların vazgeçilmezlerinden olacak. Etnik desenlerden, pastel renklilere kadar birbirinden farklı seçenekleri olan bu modelle, zarafet plajlara taşınacak.

Metalik Güç

Bir anda dikkat çekmenin en kısa yolu olan metalik renkler, plajların bu yıl gözdelerinden olmaya hazırlanıyor. Halter yaka ya da boğazlı yaka ile birleştiğinde ise hayranlık uyandırıyor.

Kafesli Kesimler

Geçtiğimiz iki yıldan beri hayatımızda olan ve kolay kolay da vazgeçmeyi düşünmediğimiz kafesli kesimler bu yıl da bizi üzmedi ve kreasyonlarda yerini aldı. Sporcu üstlerle kullanılarak hem sportif hem de seksi kombinler yapılan bu modellerde renkler ya siyah ya da neon!

Uzun Kollu Deneyim

Güneşin zararlı ışınlarından korunmak isteyen, hassas ciltlerin kurtuluşu olacak uzun kollu modeller bu yıl görücüye çıktı! Sörfçülerinki gibi uzun kollu olan, boğazlı modellerinden yakası açık olanlara kadar farklı seçenekler sunan mayo ve bikiniler, plajlara devrim getiriyor.

Terlikler ve Çantalar

Sezonun bikini ve mayo modelleriyle sizleri tanıştırdıktan sonra sıra geldi terlik ve çantalara! Parmak arası terlik modellerinin aramızdan ayrılmaya başladığı bilinen bir gerçek. Artık plaj modasında daha sade ya da daha etnik modeller tercih edilmeye başlanıyor. Önleri açık ve tek bantlı terliklerle etnik desenli ve önleri kapalı terlikler arasında seçim yapma vakti geldi de geçiyor!

Shopper çantalar ise yine her yerde olacak ama birkaç farklı modelini almayı unutmayın! Renkli plastikler, hasırlar ve bezler bu yıl da shopper çantaları oluşturmaya devam ediyor.

Çok fazla seçenekten kafanız karışmaya başladı bile öyle değil mi? Neyse ki önümüzde biraz daha vakit var! Bu sırada siz de favori ürünlerinizi seçmeye ne dersiniz?

In this article