giyim mağazası

Sonbahar Kıyafet Trendlerine Göz Atmadan Alışverişe Başlamayın!

Güneşin tenimizi tatlı tatlı ısıttığı, sıcacık yaz günlerinin bitmesiyle birlikte sonbahara merhaba dedik. Peki gardırobunuz ve siz sonbahara hazır mısınız? 2020 sonbahar kış sezonunda hangi trendlerin popüler olacağı...

2893

Güneşin tenimizi tatlı tatlı ısıttığı, sıcacık yaz günlerinin bitmesiyle birlikte sonbahara merhaba dedik. Peki gardırobunuz ve siz sonbahara hazır mısınız? 2020 sonbahar kış sezonunda hangi trendlerin popüler olacağı hakkında bir fikriniz yoksa yeni sezon sonbahar kıyafet trendlerini derlediğimiz içeriğimize göz atmadan alışverişe çıkmayın deriz!

Markaların 2020 sonbahar kış sezonu için hazırladığı parçalar vitrinlerdeki yerini çoktan almaya başladı bile. Peki bu sonbaharda karşımıza en çok çıkan kıyafet modellerinin hangileri olacağını biliyor musunuz?
Sonbahar stilinizi yaratmak için sezonun en özel, en yeni parçaları hakkında bilgi edinebilir tüm gözleri üzerinize toplayacak birbirinden şık kombinler oluşturabilirsiniz!

Balon Formlu Parçalar

Trend çanları sonbaharda da balon kollu bluzlar için çalıyor! İlkbahar ve yaz aylarında sıkça gördüğümüz balon kollu elbise ve bluzlar bu sezon da karşımıza çıkacağa benziyor. Omuzlarınızı daha geniş, vücut hatlarınızı daha orantılı gösterecek balon kollu parçaları hem jeanlerinizle hem de eteklerinizle birlikte giyerek havalı bir kombin yaratabilirsiniz.

Püskül Detayları

Püskül aşıklarına müjde! Bugüne dek en çok dans kıyafetlerinde gördüğümüz püskül detayları bu sonbaharda her yanı saracak gibi gözüküyor. Sizi havalı, şık ve stil sahibi bir görünüme ulaştıracak püskül detaylı bir ceket gardırobunuzun vazgeçilmez parçası olacak. Ayrıca püskülü küpe, kolye gibi aksesuar seçimlerinizde de tercih edebilirsiniz.

Salınan Pelerinler

Sonbaharda kendinizi bir süper kahraman gibi hissetmeye hazır mısınız? 60’lı yılların fantastik moda stilinden ilham alınarak tasarlanmış pelerinler bu sonbaharda ortamlarda rüzgar gibi esecek. Sezonun bir diğer yükselen trendi kapitone ile bir araya geldiğinde şık ve modern bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacak pelerinler ile moda kurallarını yeni baştan yazın!

Karma Desenler

Nizami, uyumlu ve tek renk giyinme modası mazide kaldı. Bu sonbaharın trendi tam olarak geometrik, leopar hatta puantiye desenlerini bir arada kullanarak stil sahibi bir görünümün kapılarını aralamak. Karma desenlerin bir araya geldiği parçalar ile tüm gözler üzerinizde olacak.

Retro Hırkalar

Anneaannenizin gençlik kıyafetlerine hayran mısınız? Eğer öyleyse çok şanslısınız çünkü anneannelerimizin gençlik dönemlerine ait en sevdiğimiz retro hırkalar geri döndü. Eğer nostaljiyi sevenlerdenseniz birbirinden renkli ve hoş desenleri olan bu parçaları kot ve ekose eteklerle tamamlayabilirsiniz.

Oversize Kesimler

Oversize modası bu sezon da bizimle beraber. Serin rüzgarın üzerinize estiği anlarda kurtarıcınız geniş kesimli trençkotlar olacak. Keskin omuz hattına ve bel vurgusuna sahip oversize trençkot ve kabanlar ile şık olmamak elde değil.

Dizlere Uzanan Çizmeler

Şimdiye kadar hep kıyafetlerden söz ettik. Sonbahar sezonunun ayakkabı trendi ise diz boyu çizmeler. Elbise ve eteklerle giyildiğinde şık ve zarif, jeanlerle kombinlendiğinde ise çarpıcı bir görünüm oluşturan diz boyu çizmeler, soğuk akşamlarda teninizi ısıtacak.

Kare Burunlu Ayakkabılar

Modanın en hızlı değişen ögesi de ayakkabılar. Yüksek topuklu stilettolar, alçak topuklu ayakkabılar ve babetlerden sonra şimdi de kare burunlu ayakkabılar modada liderliği eline alıyor. Moda haftalarında ve sokak stilinde yükselişe geçen kare burunlu ayakkabılar, kolay kolay vazgeçilmeyeceğe benziyor.

Saç Akseaurları

2020 sonbahar modasında ön plana çıkan bir diğer detay da saç aksesuarları. Tokalardan taçlara ve  saç bantlarına kadar birçok forma giren saç aksesuarları her kombininize yakışacak. Özellikle altın yansımaları olan saç aksesuarı kombinlerinizin en şık tamamlayıcısı olacak.

Tül ve Dantel Detayları

Romantik bir görünümün kapıları bu sezon tül ve dantel detayları ile aralanıyor. Özellikle elbise ve gömleklerde bir araya gelen bu ikili, sezonun gözde trendleri arasında yerini koruyacak gibi.

In this article