Oscar Kırmızı Halıdan Sezon Tüyoları

  Her yıl yapılan Oscar Ödül Töreni, bu sene 90. Kez düzenlendi. Dünya çapında ün kazanan bu törende, pek çok yıldız gece boyunca parladı. Bazıları ise giyim tarzları...

6011

 

Her yıl yapılan Oscar Ödül Töreni, bu sene 90. Kez düzenlendi. Dünya çapında ün kazanan bu törende, pek çok yıldız gece boyunca parladı. Bazıları ise giyim tarzları ile gecenin rüküşü seçildi.

Oscar kırmızı halının yıldızlarını sizler için inceledik ve sezona damgasını vuracak giyim stilleri hakkında birkaç çıkarımda bulunduk. Daha çok defile havasında geçen bu kırmızı halı seromonisinin en şık adaylarını yavaştan incelemeye başlayalım.

Payet Yükselişine Devam!

Oscar Ödül Töreni

Gece boyunca parlamayı tercih eden en özel isimlerden birisi kuşkusuz Jennifer Lawrence’ydi. Straplez kesim, sade görünümlü Dior elbisesiyle 10 üzerinden 10 puan almayı başaran yıldızın bu seçimi bu sezon abiye arayışında olanlara büyük katkı sağlayacağa benziyor.

Göz kamaştırıcı görünmeyi tercih eden isimlerden bir diğeri ise Gal Gadot. Givency imzalı parlak elbisesi ile tüm gözleri kamaştıran yıldız, elbisesinin etek detaylarıyla da farkını ortaya koydu. Bu sezon etek kısımları hareketli elbiselerin revaçta olduğunu görürseniz hiç de şaşırmayın deriz.

Her Zamanki Gibi Sadelik de Gerek!

Oscar Ödül Töreni

Frances McDormand, sadelik etkisini hissettiren yıldızlardan birisi. “En İyi Kadın Oyuncu” Oscar ödülüne sahip olan Frances, sade ve yalın elbisesi ile dikkat çekmenin hiç de taşa veya parlaklığa bağlı olmadığını göstermiş oluyor. Yani dekolte olmadan veya abartılı makyaj yapmadan dümdüz sade bir elbiseyle bile göz alıcı olabileceğinizi kanıtlıyor.

Sadelik felsefesi ile hareket eden Nicole Kidman ise Kobalt mavisi Armani Prive elbisesi ile herkesi büyülemeyi başardı. 84 karatlık Harry Winston mücevheri ise elbisenin şıklığını tamamlamaya yardımcı oldu.

Şıklığın Abartısız Etkisi

Oscar Ödül Töreni

Eiza Gonzalez, şık görünmenin abartısız olması gerektiğini vurgulayan isimlerden bir tanesi. Ralph Lauren tasarımından çıkan yalın elbisesini, Brian Atwood imzalı stiletto ayakkabıları ve Chopard tasarımlı küpeleri ile kombinledi ve zarif duruşu ile gecenin en naif kadınlarından birisi ilan edildi.

Oscar Ödül Töreni

Gina Rodriguez de yine zamansız şıklığa inanan yıldızlar arasında yer alıyor. Çünkü kendisi nüde rengi, parlak taşlı ve derin dekolteli transparan elbisesi ile kırmızı halıda büyük bir alkışı hak etti.  Kusursuz ve kibar görünmeyi seven yıldızlar arasında Zendaya da yer alıyor. Zendaya, çikolata rengindeki Giambattista Valli tasarımlı şifon elbisesi ile geceye farklı bir görünüm kazandırmayı başardı.

Oscar Ödül Töreni

Zamansız görünmeyi seven yıldızlar arasında Emily Blunt Schiaparelli de bulunuyor. Aqua mavisi ipek kumaştan dizayn edilmiş benekli ve taş işlemeli Haute Couture elbise giyen bu ünlü isim, masalımsı güzelliği ile tüm gözleri üzerine çevirmeyi başardı.

Ceket-Pantolon Uyumundan Vazgeçmeyin!

Oscar Ödül Töreni

Oscar ödül gecesinde pantolon ve ceket kombiniyle diğer yıldızlar arasından sıyrılmayı başaran isimler de vardı. Emma Stone, saten ceketi ve sigaret pantolonu ile mükemmel uyumu yakalayan ünlü simalardan birisi oldu.

Alışılagelmiş kalıplar dışına çıkmak istiyor ancak rahatlığınızdan ve şıklığınızdan vazgeçemiyorsanız bu şekilde şık mı şık bir kombin elde edebilirsiniz. Doğru kombin yaptığınız taktirde bir elbise kombini yapmış kadar şık ve asil görünebileceksiniz.

2018 Sezonu Giyim Tüyoları!

Oscar yıldızlarının giyim tarzlarına bakıldığında, bu sezon yine hem parlaklığın hem de sadeliğin revaçta olabileceğini söyleyebiliriz. Payet ve parlak taşlar abartısız olduğu sürece şıklık konusunda büyük yardımcınız olabilir. Ayrıca balık elbise tarzında modellere bu sezonda da rahatlıkla yönelebilirsiniz.

Tül, tüvit kumaş, straz taş ve transparan geçişler, elbiselerdeki hakimiyetini korumaya devam ediyor. Ancak sadelik- desen dengesine dikkat etmeniz de büyük fayda var. Örneğin: Saten kumaş yalın bir elbise giydiğinizde üzerine straz taşlı mücevherlerinizi takarak son derece uyumlu, büyüleyici ve nefes kesen bir görüntü sergileyebilirsiniz.

 

 

In this article