Modanın Yeni Göz Bebeği: XS ÇANTALAR

Son moda trendleri severek takip eden ve küçük çanta kullanmasını seven birisi iseniz, 2018’in yeni trend alarmı “XS ÇANTALAR” tam size göre. Her yıl farklı model tasarımlarla oldukça...

6155

Son moda trendleri severek takip eden ve küçük çanta kullanmasını seven birisi iseniz, 2018’in yeni trend alarmı “XS ÇANTALAR” tam size göre. Her yıl farklı model tasarımlarla oldukça ilgi toplayan çantaların bu yıl ki göz bebeği xs çantalar, kendine has tarzı ile modaya yön veren çantalar içerisinde yer alıyor. Oldukça küçük ebatlarda olan bu çantalar, git gide genişleyen moda akımlarının tam tersi yönünde ilerleyerek bütün ilgiyi üzerinde toplamaya devam ediyor. Farklı renk seçenekleri ile marjinal bir yapıya sahip olan xs çantaların kendisi küçük ama etkisi büyük havası sayesinde hayran dolu bakışlara hazır olun!

(Fendi İlkbahar / Yaz 2017 – Fotoğraf: Indigital)

XS Çantaların Büyüleyici Şıklığı

Birçok ünlünün günlük yaşantısında ve özel günlerinde taktığı xs çantalar, herkes tarafından sevilerek modanın göz bebeği rolünü ilgiyle üstleniyor. Avuç içi tabirine anlam katan bu büyüleyici güzellikteki çantaların en güzel özelliği, vücut hatlarıyla uyumlu bir aksesuar olarak kolaylıkla taşınabilmesi oluyor. Üstelik tek boyut seçeneği bulunmayan xs çantalar 10 ve 12 santimetreye kadar sizlere alternatif seçimler sağlıyor. Birbirinden değişik kumaş seçeneği ile tercih edebileceğiniz xs çantaları dilediğiniz renklerde seçebilmeniz de mümkün. Dikdörtgen, kare ve yuvarlak şekillerde dizayn edilen çantalar, kullanım pratikliği sayesinde minik çanta kullanımını seven kadınlar tarafından oldukça fazla tercih ediliyor.

Taktığı çantayı sadece bir aksesuar olarak kullanmayan, kendinden de bir parça yansıtmasını isteyen kadınlar için oldukça ideal olan xs çantalar, kendine özgü doğallığı ve farklılığı ile büyük bir şıklık sergiliyor. Üstelik çantasında çok bir şey taşımayı sevmeyen kişiler için bir ilham değeri taşıyan bu son moda trend çantalar, estetik görünümü sayesinde herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Kullanımı kolay, hafif, şık ve bir o kadar da eğlenceli olan xs çantalar, alışılmış çantaların etkisini yok ederek yaşam tarzınızı tazeleyerek sizlere bambaşka bir görünüm kazandırıyor. Hepsi birbirinden değerli usta tasarımcılar tarafından özenle işlenen modanın yeni göz bebeği olan bu çantaları; çiçek işlemeli, metal halka ağırlıklı ya da renklerin iç içe geçmiş desenleri arasından seçebilirsiniz.

En Zarif Parti Çantası

Xs çantaların günlük kullanımda tercih edilmesinin yanı sıra kullanışı kolay ve hafif oluşu, bu güzelim çantaları gideceğiniz parti için en zarif parti çantası haline getiriyor. Sade kıyafetinize bile farklılık getiren bu mini şıklık abideleri sayesinde dilediğiniz hareket imkanına sahip olarak, kendinizi kısıtlamadan özgürce dans edebilirsiniz. Normalin üstünde bir orijinallik sergileyerek sizleri katılacağınız partinin gözdesi yapmak için sabırsızlanan xs çantalar, 2018 yılının son moda trendleri içerisinde yer alarak sizlerin beğenisine sunuluyor. Siz de bu ekstra mini çantalara aşık olduysanız, zevkinize göre sizi en iyi yansıttığını düşündüğünüz modelini seçerek modanın yeni göz bebeği olabilirsiniz.

In this article