saçlarına maşa uygulayan kadın

Harika Bukleler İçin Hangi Kalınlıkta Saç Maşası Kullanmalı?

Saçlar, özellikle kadınların görüntüsünde fark yaratan doğal bir aksesuar olarak görülür. Saçımızda bir farklılık veya değişik bir görünüm elde etmek istediğimizde ise bukleler pratik ve şık bir kurtarıcı...

8298

Saçlar, özellikle kadınların görüntüsünde fark yaratan doğal bir aksesuar olarak görülür. Saçımızda bir farklılık veya değişik bir görünüm elde etmek istediğimizde ise bukleler pratik ve şık bir kurtarıcı olarak düşünülebilir.

Harika buklelere sahip olmak için öncelikli olarak kendi saç yapınızı ve istediğiniz bukle şeklini tanımanız gerekir. Hacimli dalgalar mı? Doğal bir görünüm mü? Simetrik kıvır kıvır bukleler mi? Hayalinizdeki görüntüyü keşfetmek, istediğiniz dalgalara ulaşmak ve en doğru kalınlıktaki saç maşasına karar vermek o kadar da zor değil!

İşte hayalinizdeki harika bukleler için hangi kalınlıkta saç maşası kullanılması gerektiğine dair ipuçları:

Belirgin ve Sık Bukleler

kıvırcık saçlı kadın

Buklelerinde belirginlik ve sık bir görüntü yakalamak isteyenlerin kullanması önerilen saç maşası ince uçlu saç maşalarıdır. 13 mm’lik kalınlığa sahip olan ve en ince uçlu olarak bilinen saç maşaları, sık buklelerle doğal bir görünüm elde etmek isteyen ve kendi saç yapısı kıvırcığa yakın olanlarda istedikleri görüntüye sahip olmalarını sağlayacaktır.

Özenli ve Dayanıklı Bukleler

Kalın saç yapısına sahip olup bukleli saç hayali kuranlar için en kullanışlı saç maşası kalınlığı 19 mm’lik saç maşalarıdır. Bu kalınlıktaki maşalar ince ucuyla sık bukleler yaratmanıza yardımcı olur.

İnce ucuyla buklelerinizin özenli görünmesini sağlarken aynı zamanda daha dayanıklı durmasını ve gün boyunca açılmamasını sağlar. Saç sabitleyici ürünlerle destekleyebileceğiniz özenli bukle görüntünüz her ortamda şık görünmenize imkan verir.

Çabasız Doğal Bukleler

sarışın kıvırcık saçlı kadın

Saçlarında uğraşılmış bir görünüm istemeyenler için önerilebilecek saç maşaları 25 mm’lik kalınlığa sahip olanlardır. Orta kalınlıkta olan saç maşaları özellikle maşayı sık sık kullanmayan ve maşa kullanmaya yeni başlayacak olanlar için ideal bir kalınlıktır.

Kolay kullanımı ve uygulama sonunda ulaşılan doğal dalga görüntüsüyle hem uygulama hatalarını gizler hem de uğraşılmamış, doğal bir bukle görünümü ortaya koyar. Daha hacimli ve havalı dalgalar elde etmek için saç köpüğü veya farklı ürünlerle destekleyebilir ve en doğal aksesuarınız olan saçlarınızda istediğiniz görüntüye ulaşabilirsiniz.

Su Dalgası Görünümünde Şık Bukleler

Hem kısa hem de uzun saçlı kadınların severek kullandığı iri su dalgası modeli oldukça pratik ve şık bir saç modelidir. Saçı daha gür gösteren su dalgası görünümünde bukleler, ünlü modellerin de sıklıkla tercih ettiği saç modellerinden biridir.

32 mm kalınlıktaki saç maşalarıyla elde edilebilen iri su dalgaları hem günlük yaşamda hem de şık ortamlarda sizi tamamlayacak modellerden biridir. Kalın maşa uçlarıyla yapılabilen iri su dalgası modeli yüzünüzü daha küçük gösterirken saçınızı da daha hacimli göstermeye yardımcı olur.

Fön Çekilmiş Havası Veren Bukleler

kızıl saçlı kadın

Kalın, iri ve şık dalgalarla havalı bir görünüme sahip olmak isteyenler için önerilen saç maşaları kalın uçlu olanlardır. Saç dibinden ucuna kadar hacimli bir görüntü için kullanılabilecek maşa boyutlarından biri 38 mm’lik olan ve en kalın maşa boyutlarından biri olarak geçen maşalardır.

Kırık ve dalgalı fön çekilmiş havası veren bukleler yaratan maşa ile dilediğiniz her ortam ve her kıyafete saçlarınızla da eşlik edebilir ve kuaförden çıkmış gibi görünen havalı saçlarınızla kendinizi mutlu edebilirsiniz.

Birçok farklı kalınlıkta uca sahip olan maşa modeli bulunur. Saçlarınızda istediğiniz görüntüye ve saç yapınıza göre seçebileceğiniz modeller hayalinizdeki buklelere ulaşmanıza yardımcı olacaktır.

Doğal bukleler, iri su dalgaları, belirgin kıvırcıklar ve daha birçok farklı görüntü için hangi kalınlıkta saç maşası kullanacağınıza yukarıdaki ipuçlarından yardım alarak karar verebilirsiniz.

Farklı saç maşası modellerini ve markalarını keşfetmek, incelemek ve özelliklerini öğrenmek için Arcadium AVM mağazalarını gezebilir ve satış danışmanlarından bilgi alarak kendiniz için en ideal olan saç maşasına kolaylıkla sahip olabilirsiniz.

In this article