Sonbahar Kış Ayakkabı Modası

Sonbahar Kış ayakkabı modelleri bu sezonda bayanları oldukça heyecanlandıracak. Uzun zamandır beklenen ve sonbahar-kış koleksiyonunda yer alması gereken ayakkabı modellerini sizler için derledik. Yazın kullandığınız ayakkabıları kışın kullanamayacağınız...

9770

Sonbahar Kış ayakkabı modelleri bu sezonda bayanları oldukça heyecanlandıracak. Uzun zamandır beklenen ve sonbahar-kış koleksiyonunda yer alması gereken ayakkabı modellerini sizler için derledik. Yazın kullandığınız ayakkabıları kışın kullanamayacağınız gibi, kışın kullandığınız ayakkabıları da yaz aylarında tercih edemezsiniz. Bu nedenle her sezon ayakkabı dolabınızda yenilikler yapmalısınız. Ayakkabı seçerken göz önünde bulundurulan faktörlerden biri de şüphesiz ki ayak yapınızdır. Daha sonra kıyafet tercihinize göre ayakkabı seçiminiz gelmektedir. Sizler için hazırladığım listede ayak yapınıza ve kıyafetlerinize en çok uyum sağlayan ayakkabıyı seçebilir ve alıp kullanmaya başlayabilirsiniz.  Evet, şimdi gelin birlikte bu modelleri incelemeye başlayalım.

Klasik Stilettolar Bu Sezonda Dolaplarda!

Bayanların dolaplarında yer alan zamansız parçalardan biri de Stilettolar. Sonbahar ve kış sezonunda ince çorapların altına sıklıkla tercih ediliyor ve modası hiç geçmiyor. Geçen sezonlardan kalma bir stilettonuz varsa mutlaka kullanabilirsiniz. Nitekim stiletto ayakkabılar arasında en zarif ve en alımlı görüntüyü yansıtan modeldir.

stiletto-loubutin

Bootieler İle Kombinlerinizi Tamamlayın

Bootieler 2016/2017 Sonbahar/Kış modasında en çok tercih edilecek olan ayakkabı modelleri. En keskin özelliği ise bu modellerin bilekte bitiyor olması. Bu nedenle özellikle elbise ve etek seçimlerinizde bootieleri rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

bootie

Burnu Açık Ayakkabı Modelleri 

2016/2017 modasında burnu açık olan ve parmak dekolteleri bulunan ayakkabıları dilerseniz çorapla kombinleyebilir, isterseniz çorapsız giyebilirsiniz. Bu konuda tercih tamamen sizim keyfinize bırakılmış durumda.

topuklu-ayakkabi-kombini

Lace-up Çizme Modelleri

İp detaylarına sahip olan ve tamamıyla gladyatör çizmeleri andıran uzun ve kısa çizme modellerini 2016/2017 Sonbahar/Kış modasında rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Eğer zarif bir ayak yapınız varsa, lace-up modellerini şık bir davete giderken de tercih edebilirsiniz.

lace-up-ayakkabi

Yılan Derisi Çizme ve Ayakkabılar

Yılan derisi çizme ve ayakkabılar oldukça zamansız parçalar arasında yer alıyor ve ünlü modacılar tarafından da pek çok modelde devamlı denemelere konuk oluyor. Eğer deri kombinlerinden yararlanmayı seviyorsanız, bu modellere bir göz atın.

kis-ayakkabi-modeli

Kalın Topuklu Ayakkabılar ve Lateks Çizmeler

Kalın topuklu ayakkabılar sonbahar ve kış aylarında kolaylıkla bulunabilen ve her çeşidine sahip olabileceğiniz bir model. Özellikle lateks çizmeler ince ve esnek yapıya sahip olması nedeniyle her sene olduğu gibi bu sezonda da tasarımcılar tarafından kullanıldı. Görüldüğü üzere dünya markaları, farklı malzemeleri farklı modellerle birleştirerek oldukça göz alıcı stiller elde ediyor.

latex-boot

Kürklü Ayakkabılar İle Farklılık Yaratın!

Kürklü ayakkabılar ile bu sezon farklı kombinlere imza atmaya hazır mısınız? Siz de benim gibi gerçek hayvan derilerinin kullanıldığı kürklere karşıysanız bu modellerin yapay olanlarını tercih edebilirsiniz. Kürk detayı bu sezonda ayakkabıların iç tarafından dış tarafına uzanacak gibi görünüyor. Bu ayakkabıları zarif bir eteğin altına tercih edebileceğiniz gibi, deri kombinlerde de kullanabilirsiniz.

fur-shoes

In this article