Kanepede oturan ve film izleyen bir grup arkadaş

Yeni Yılı Evde Karşılayacaklar İçin Birbirinden Eğlenceli 10 Film

Yeni yıla girmemize kısa bir süre kala, yılbaşı gecesini evde karşılamayı düşünenler için harika bir film listesi hazırladık. Siz de yılbaşı ruhunu eve taşıyarak yeni yıla birbirinden eğlenceli...

3475

Yeni yıla girmemize kısa bir süre kala, yılbaşı gecesini evde karşılamayı düşünenler için harika bir film listesi hazırladık. Siz de yılbaşı ruhunu eve taşıyarak yeni yıla birbirinden eğlenceli filmlerle keyifli bir giriş yapmak istiyorsanız atıştırmalıkları hazırlayın, işte içinizi ısıtacak ve de kahkahalara boğacak 9 film:

  1. It’s a Wonderful Life

It's a Wonderful Life film afişi

Yılbaşı filmleri dendiğinde akla ilk gelen yapımlardan biri olan ve Altın Küre ödüllü bir klasik olarak oldukça sevilen It’s a Wonderful Life, iflas etmenin eşiğinde ve Noel gecesi intihar etmek üzere olan bir adamın, yeryüzüne inen bir melek sayesinde yaşama yeniden bağlanmasını konu ediniyor.

  2. Home Alone

Home Alone film afişi

Home Alone, nam-ı diğer Evde Tek Başına’yı bilmeyeniniz yoktur diye düşünüyoruz. Yıllardır hepimizin keyifle izlediği bu filmi listemize eklemeden geçemedik. Yılbaşı gecesi ailesi tatile gittiği için evde tek başına kalan bu afacanın, evine girmeye çalışan hırsızlarla olan eğlenceli maceralarına tanıklık ediyoruz.

  3. Elf

elf film afişi

Bol kahkaha garantili bu fantastik filme mutlaka bir göz atın deriz. Kuzey Kutbu’nda büyüyen ve insan olduğunu fark edince New York’a gerçek ailesini aramaya gelen bu elfin maceralarını izlerken çok eğleneceksiniz.

  4. The Nightmare Before Christmas

nightmare before christmas film afişi

Yılbaşında da animasyondan vazgeçmem diyorsanız, doğru yerdesiniz. Birbirinden fantastik karakterlere ev sahipliği yapan, hem Cadılar Bayramı hem de Noel’in izlerini görebileceğiniz bu eğlenceli yapımda, Noel Baba’yı kaçırarak yerine geçen ve kendine özgü Noel kutlamaları yapan Balkabağı Kralı’nın eğlenceli hikayesine eşlik ediyoruz.

  5. Edward Scissorhands

Edward Scissorhands film afişi

Mucidi onu tamamlayamadan öldüğünden, makas elleriyle karanlık bir şatoda yalnız başına kalan ve ardından kendini bir Amerikan kasabasında bulan bu fantastik karakterin yeni hayatı ve maceraları içinizi ısıtacak, bizden söylemesi.

  6. How the Grinch Stole Christmas

how the grinch stole christmas film afişi

Fantastik yapımlara doyamadığımız bu içerikte, yakınlarında yaşadığı kasabada heyecanla hazırlıkları yapılan Noel gününü alt üst etmek için planlar yapan huysuz mu huysuz Grinch karakteriyle keyifli bir yolculuğa çıkıyoruz. Çocuklarınızla birlikte keyifle izleyebileceğiniz bu filme göz atmadan geçmeyin deriz.

  7. The Polar Express

the polar express film afişi

Noel Baba’nın varlığı üzerine hiç düşündünüz mü? Noel Baba’nın var olduğuna artık inanmayan küçük bir çocuğun, onun yaşadığı yer olan Kuzey Kutbu’na giden bir tren yolculuğuna çıkmasıyla macera başlıyor. Bu ufaklığın yaşadığı birbirinden tuhaf olayları, sorularına cevap arayışını büyük bir keyifle izleyeceksiniz.

  8. Gremlins

gremlins film afişi

Noel Baba temalı klasik yılbaşı filmlerine bir ara verelim diyorsanız Gremlins tam size göre olabilir. Bir babanın oğluna Noel hediyesi olarak Çin mahallesinden Mogwai adında bir yaratık almasıyla macera başlar. Fantastik-korku türlerini eğlenceyle birleştiren bu ilginç yapım yılbaşı gecenize renk katacak.

  9. Love Actually

love actually film afişi

Fantastiğin büyülü atmosferinden sıyrılarak hayatın içinden sıcak bir hikaye izlemek istiyorsanız, bu film aradığınız kan olabilir. Noel arifesinde 10 farklı çiftin yaşadığı aşk hikayesini konu edinen bu romantik yapım, yılbaşı gecenize eşlik ederken farklı bir dünyaya da kapı aralayacak türden.

  10. The Holiday

the holiday film afişi

Listemizin son sırasında keyifli bir romantik komedi filmi yer alıyor. Hayatlarının en mutsuz dönemlerinden birinde olan, biri Los Angeles’ta diğeri Londra’da yaşayan ve birbirini tanımayan iki kadının, hayatlarında bir farklılık yaratmak için Noel tatilinde evlerini değiştirmesini ele alıyor. Sakin bir yılbaşı akşamını keyifli bir film ile taçlandırmak isteyenler için harika bir seçenek.

İyi seyirler!

In this article