Sonbaharda Kıyafet Seçimi Nasıl Olmalıdır?

Sonbahar kıyafet seçimlerinizi yaptınız mı? Yaz ayı bitti ve her zaman olduğu gibi hepimizi sonbahar telaşı sardı. Dolaplarımızda yer alan yazlık kıyafetleri bir kenara ayırarak sonbaharda hangi kıyafetlerden...

48048

Sonbahar kıyafet seçimlerinizi yaptınız mı? Yaz ayı bitti ve her zaman olduğu gibi hepimizi sonbahar telaşı sardı. Dolaplarımızda yer alan yazlık kıyafetleri bir kenara ayırarak sonbaharda hangi kıyafetlerden doğru bir şekilde yararlanmamız gerektiğini düşünmemiz gerekiyor. Şimdi dolabımızda ki kıyafetleri yenileyerek yerine sonbaharda giyebileceğimiz rahat ve şık kıyafetler almalıyız. Bu durumda iş yaratıcılığımızı harekete geçirmekten geçiyor. Peki, bu aylarda gardrobumuza nasıl kıyafetler eklemeliyiz? Bu konuda fikir sahibi olarak gelecek sonbaharda tercihlerinizin ne kadar iyileştiğini fark edeceksiniz.

Hafif ve Kalın Olmayan Kazaklar İlk Sırada Yer Almalı!

Sıcak yaz günlerinden sonra kış ayı kadar soğuk olmayan sonbahar aylarında dolabınızda en az iki parça hafif ve kalın olmayan ve terlemenizi önleyecek kazaklar yer almalı. Renk seçimleriniz ise bej, açık mavi ve hakiden yana olabilir. Bu renklerle her türlü kıyafetinize uyum sağlayacağınızı söyleyebiliriz.

sonbahar-kazak

 

Maxi Etekler Bu Sonbaharda Dolaplarda Yer Almalı

Keskin soğuğa yakalanmayacağınız sonbahar aylarında maxi etekler sizi mutlaka kurtaracaktır. Üstelik maxi etekler yazdan kalma hoş bir hava verecektir. Ancak altı çizilmesi gereken nokta, etek renginin diğer kıyafetlerinizle uyum sağlayan bir renk olmasıdır.

sonbahar-modasi-etek

Uzun Hırkalar Bu Sonbaharda Çok Kullanılacak

Sonbahar- kış modasında en çok tercih edilen parçalardan biri de uzun hırkalar. Uzun ve salaş hırkalar oldukça konforlu ve sportif bir hafta için skinny kotların ve taytların üzerinde oldukça şık duracak.

Gün boyunca bu hırkalardan yararlanarak üşümenize engel olabilirsiniz. Eğer kilolu bir bayansanız ve özellikle etek giymekten çekiniyorsanız eteğinizin üzerine de bu hırkalardan tercih ederek kilolarınızı kapatabilir, yürürken ve otururken daha rahat hareket edebilirsiniz.

sonbahar-moda-hirka

Deri Ceket Modası Yine Sizleri Bekliyor!

Bilindiği üzere sonbahar ayında kaban ve mont terlemenize sebep olacak. Hem üşümenizi engelleyecek, hem de üzerinizde şık duracak diğer bir parça da deri ceketler!

Tipik bir sonbahar gününde üzerinize en çok yakışacak olan deri ceketleri süet ve deri olarak, aynı şekilde kısa ve uzun modelleri olarak seçebilirsiniz. Yakalı ve yakasız tercih edilebilen bu ceketleri, aynı zamanda tarzınızı da ortaya koyacak. Eğer bir tercih yapamıyorsanız suni deri ceketlerin sizler için daha ideal olacaktır.

sonbahar-modasi-dericeket

Çantalarda Mutlaka Yer Alan Şal ve Atkılar!

Evet, sonbahar aylarında bizlerin çantasında en çok yer alan şallar ve atkılar bu havalarda en çok tercih edilen parçalar arasında. Eğer şal ve takı alacaksanız sonbahar mevsiminin çok soğuk geçmediğini gözler önünde bulundurarak ince parçalar tercih etmelisiniz.

sonbahar-sallari

Kadınların Olmazsa Olmazı Blazer Ceketler!

Blazer ceketler her kadında mutlaka bulunan parçalar arasında. Blazer ceketleri dilerseniz iş yerlerinizde, dilerseniz dışarı çıkarken kot pantolonunuzla kombinleyerek kullanabilirsiniz. Bu mevsimde, Blazer ceket tercih ederken siyah renkten şaşmamanızı öneririm.

sonbahar-modasi-ceketler

Sade T-Shirt İle Kendinizi Bu Mevsimde’de Hafif Hissedin

Yaz kış demeden kullanabileceğiniz rengârenk t-shirtleri, sonbahar aylarında hırka, deri ceket ve aksesuarlarla süsleyerek tercih edebilirsiniz.

sonbahar-modasi-tshirtler

 

In this article