eski trend günes gözlükleri

Güneş Gözlüklerinde Eski Trendler

Güneşli günlerin artık hayatımıza daha fazla girdiği şu zamanda güneş gözlüklerini de bulunduğu kaptan çıkarmaya başladık. Güneş gözlükleri hem bir ihtiyaç hem de şık bir aksesuar. Biz de...

4794

Güneşli günlerin artık hayatımıza daha fazla girdiği şu zamanda güneş gözlüklerini de bulunduğu kaptan çıkarmaya başladık. Güneş gözlükleri hem bir ihtiyaç hem de şık bir aksesuar. Biz de geçmişten günümüze popüler olmuş bazı güneş gözlüğü trendlerini derledik.

Matrix Trendi

eski trend günes gözlükleri

İzlemeyenlerin dahi bildikleri sahneler vardır Matrix’te. Güneş varmışçasına hepsi gözlüklüdür. Trinity’nin havalı etkisiyle bütünleşen bu keskin hatlı siyah gözlükler romantik bahar kadar dinamik yaz aylarının da vazgeçilmezlerinden biri.

XXL

eski trend günes gözlükleri

XXS gözlük akımına karşı çıkan XXL gözlük trendi gözünüzle kalmayıp yüzünüzün neredeyse yarısını da kaplıyor. Bu bakımdan güneşten daha fazla koruyan gözlük trendi olarak da biliniyor.

Cat Eye

eski trend günes gözlükleri

Yıllara meydan okuyan duruşuyla bilinen Cat Eye mutlaka bu yaz da bir yerlerde farklılığın sembolü olacak. Özellikle Retro severlerin sıkça tercih ettikleri Cat Eye kedi gözü gözlükler olarak biliniyor.

Retro

eski trend günes gözlükleri

Madem Retro’dan bahsettik direkt adını kendisinden alan gözlük trendi ve modeline de bakalım. Farklı renklerde bulabileceğiniz Retro gözlükler özellikle 60’ların meşhur filmlerinde karşımıza çıkan en cool aksesurlardan biri.

Eğlenceli gözlükler

eski trend günes gözlükleri

Belki anlık değişimler yapabilir adeta bir maske kadar donanımlı bu gözlüklere de merhaba diyebilirsiniz. Öyle ki bir maskeli baloya katılacaksınız kostümünüz hazır!

In this article