fular trendleri

Fular Trendleri

Yeni kombinler ve aksesuar merakları sayesinde fularlar tekrar canlılık kazanıyor. Farklı stillerde bağlanması, bir diğer aksesuarla birleştirilmesi gibi atılımlarla fular yeni yaz sezonunda oldukça ilgi çekici olacak. Boyunda...

7399

Yeni kombinler ve aksesuar merakları sayesinde fularlar tekrar canlılık kazanıyor. Farklı stillerde bağlanması, bir diğer aksesuarla birleştirilmesi gibi atılımlarla fular yeni yaz sezonunda oldukça ilgi çekici olacak.

Boyunda Fular Trendi

fular trendleriFuların en sık tercih edildiği şekil olarak boyunda fular trendi dikkatleri üstüne toplamayı başardı. Gömlekten kısa kolluya, elbiseden kazağa kadar her zaman şık duran fularlar ekonomik oldukları için de herkese kolayca ulaşıyor. Renk renk, desen desen modellerini bulabileceğiniz gibi uzun fular modelleri de çok tercih ediliyor.

Saçta Fular Trendi

fular trendleriŞirin ve renkli gösteren bir diğer kullanım şekli de saçta fular trendi olarak karşımıza çıkıyor. Uzun ya da kısa saç fark etmeksizin insanlar kendilerine yakıştırmayı biliyorlar. Günlük kıyafetlerinizle kullanabilir, tokalarınızın üzerine bağlayabilir ya da çok şirin bir şekil olarak fiyonk halinde tercih edebilirsiniz.

Çantada Fular Trendi

fular trendleriBir diğeri de çantanızla uyumlu bir fuları bir araya getirmek. Gerek sokak modası gerekse şık akşamlar için kullanılabilecek bu trendle önümüzdeki yaz ayları için de bir alternatif sağlamış olacaksınız. Hava sabah ve akşamları serin olabilir, ancak öğle sıcağında boynumuzda bir fularla durmak istemeyebiliriz. Yaz aylarına yaklaşırken bunu dikkate alabilir, yüksek sıcaklıklarla fularımızı çantamızla eşleştirebiliriz.

Kemer Yerine Geçen Fular Trendi

fular trendleriKemeler her daim bir şıklık göstergesi olarak varlığını koruyacaktır ancak cıvıl cıvıl, rengarenk fularların kemer bölgesinde yaratacağı değişim de oldukça ilgi görüyor. Kemer şeklinde bele düğümlenen fularlar da en az kemerler kadar önemli bir parça haline çoktan geldi bile.

In this article