açık yeşil hediye paketindeki hediyeler

Burçlara Göre Hediye Rehberi

Sevdiklerinize hediye seçerken zorlanmanız oldukça olağan bir durumdur. Öte yandan astrolojiden yardım alarak hediye seçiminizi kolay bir hale getirebilirsiniz! Arcadium AVM olarak bu yazımızda burçlara göre hediye seçimi...

2636

Sevdiklerinize hediye seçerken zorlanmanız oldukça olağan bir durumdur. Öte yandan astrolojiden yardım alarak hediye seçiminizi kolay bir hale getirebilirsiniz!

Arcadium AVM olarak bu yazımızda burçlara göre hediye seçimi konusunu ele almak istedik. Bu doğrultuda sizler için hazırladığımız hediye rehberi ile sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz. O halde gelin hangi burca ne hediye alınır birlikte bakalım.

1. Koç Burcu için Hediye Önerileri

Zodyak’ın ilk burcu koç; sportif, cesur ve çocuksu tavırları ile dikkat çeker. Tam da bu nedenle koç insanı için spor ayakkabı veya spor salonu üyeliği ideal bir hediye olabilir. Ayrıca kırmızıyı mükemmel bir şekilde taşıyan koçlar için yine kırmızı tonlarında bir bluz ya da bordo bir ruj da uygun hediyeler arasında yer alır.

2. Boğa Burcu için Hediye Önerileri

Lüks detaylara, yemeye ve içmeye verdikleri önem ile bilinen boğa burçları için hoş bir restoranda güzel bir akşam yemeği ayarlayabilirsiniz. Aynı zamanda boğaların kokuya karşı da zaafları olduğunu belirtmek isteriz. Dolayısıyla kaliteli bir parfüm, yine boğaların beğeneceği hediyeler arasında yer alacaktır.

3. İkizler Burcu için Hediye Önerileri

Kıpır kıpır enerjileri ile ortama hayat katan ikizler burçları göz alıcı parçalara bayılırlar. Bir ikizleri mutlu etmek için şık bir yüzük almayı düşünebilirsiniz. Ayrıca ikizler burcu insanları için iletişim oldukça önemlidir. Bu nedenle yeni bir telefon almayı da düşünebilirsiniz.

4. Yengeç Burcu için Hediye Önerileri

fotoğraf albümüne bakan insanlar

Yengeç burçları için anılar son derece önemlidir. Eğer bir yengeç burcunu mutlu etmek istiyorsanız, ona anılarınızdan oluşan bir fotoğraf albümü hazırlayabilirsiniz. Ya da bir mutfak eşyası satın alabilirsiniz. Öyle ki yengeçler evine en çok bağlı burçlar arasında yer alır.

5. Aslan Burcu için Hediye Önerileri

Lükse ve ihtişama bayılan aslan burçları için gösterişli parçalar vazgeçilmezdir. Örneğin ışıltılı bir makyaj seti, saten kıyafetler veya altın renkli dekoratif objeler, aslan burçlarının hoşuna gidecek hediyeler arasında yer alır.

6. Başak Burcu için Hediye Önerileri

Zodyak’ın en düzenli burçlarından olan başaklar, abartıya kaçmayan zarif hediyelerden hoşlanırlar. Örneğin bir çiçek buketi, organik bakım seti veya pratik bir organizer (düzenleyici), başak burçları için ideal hediyeler olabilir.

7. Terazi Burcu için Hediye Önerileri

beyaz arka planda pembe renkli kozmetik ürünleri ve parfüm

Tam bir aşk insanı olan teraziler, güzelliğe ve estetiğe özellikle önem verirler. Bir teraziyi mutlu etmek için ona bir kozmetik ürünü hediye etmeyi düşünebilirsiniz ya da bir sanatsal bir tablo satın alabilirsiniz.

8. Akrep Burcu için Hediye Önerileri

Akrep burçları, tutkulu ve derin kimlikleri ile ön plana çıkar. Ayrıca siyah rengine bayılırlar. Dolayısıyla bir akrep için siyah deri bir çanta veya cüzdan alabilirsiniz. Diğer yandan okült konulara meraklı olan akrepler için spiritüel konulu bir kitap da ideal bir hediye olabilir.

9. Yay Burcu için Hediye Önerileri

Yay burçları için seyahat olmazsa olmazdır. Eğer bir yayı mutlu etmek istiyorsanız ona verebileceğiniz en güzel hediye bir seyahat planı ayarlamak olacaktır. Ek olarak kaliteli kabin boy valiz de yine yayları mutlu edecek hediyeler arasında yer alır.

10. Oğlak Burcu için Hediye Önerileri

takım elbiseli adamın kolunda bulunan saat

Kariyerine düşkün olan oğlak burçları için işyerinde kullanabilecekleri hediyeler, onları oldukça mutlu edecektir. Bu anlamda akıllı saat, kaliteli dolma kalem, şık gözlük çerçevesi veya ajanda, oğlaklar için uygun seçimlerdir.

11. Kova Burcu için Hediye Önerileri

Marjinallikleri ile kendilerinden söz ettiren kovalar için teknolojik aletler son derece ideal olabilir. Bunun yanı sıra spor bir takım veya bilimkurgu konulu bir kitap da yine kovaları sevindirecek hediyeler arasındadır.

12. Balık Burcu için Hediye Önerileri

Hayalperest balık burçları, pastel tonlara ve ışıltılı kıyafetlere bayılır. Eğer balık burcuna bir hediye alacaksınız, tercihinizi bu tip kıyafetlerden yana yapabilirsiniz. Ayrıca değerli taşlardan oluşan takılar da yine balık burcu için mükemmel bir hediye olacaktır.

Siz de hediye seçiminizi daha kolay bir hale getirmek için burçlardan yardım alabilirsiniz. Bu noktada yeni yıl hediyesi, sevgililer günü hediyesi veya diğer pek çok özel gün hediyesi için önerilerimizi dikkate alabilirsiniz.

Ayrıca Arcadium AVM’yi ziyaret edebilir ve aradığınız ürünleri bir arada bulabilirsiniz!

In this article