askıda asılı renkli bikiniler

2019 Plaj Moda Trendleri

Son dakika tatil alışverişi yapmak kulağa hoş gelebiliyor. Fakat trendlere uymak için acele yapılan alışveriş çok doğru olmayacaktır. Hepimiz biliyoruz ki trendler son derece hızlı değişiyor. Plajlar da...

6166

Son dakika tatil alışverişi yapmak kulağa hoş gelebiliyor. Fakat trendlere uymak için acele yapılan alışveriş çok doğru olmayacaktır. Hepimiz biliyoruz ki trendler son derece hızlı değişiyor. Plajlar da gözlerin üzerinizde olması, özgüvenli bir duruş sergilemek için uzun bir zaman dilimine yayılmış alışveriş daha doğru olacaktır.

Plaj kıyafetleri mayo, bikini ve ya tek parça kıyafetlerden oluşmaz. Zamanla yaygınlaşan ve çeşitlenen mayolar, pareolar, kimonolar, şapkalar ve terlikler plaj kombininizi oluşturmak için önemli parçalardır.

İşte 2019 plaj modasının göze çarpan parçaları;

Retro Silüetleri

80’lerin ilhan veren mayo desenlerini 2019 trendlerinde görmek mümkün.  Canlı tonlar, çiçek desenleri ve asimetrik mayolar bu sene plajları renklendiriyor.

mavi deniz yatağı yanında durmuş siyah mayolu kız

Yüksek Belli Bikiniler

Moda trendleri her sene birbirinden çeşitli kombinlerle değişir. Yüksek belli bikiniler de özellik son 3 yıldır plaj modası için önemli parçalardır. Bel bölgesinde fazlalığı olan kadınların öncelikli seçenekleri arasında yer alıyor.

kırmızı bikinili kız

Hayvan Desenleri

Leopar desenler artık klasikleşmiş bir tarz olarak görülür. Fakat 2019 plaj trenleri için kaplan ve zebra desenleri de mayo ve bikini modellerinde vazgeçilmez bir seçim oluyor.

leopar desenli mayo giymiş kız

Puantiyeli ve Fırfırlı Mayolar

Retro bir havası olan puantiye ve fırfır detayları bu sene plajların en dikkat çeken mayo tarzları arasında yer alıyor. Havalı ve sempatik görünümleriyle dikkatler üzerinizde olacak. Ayrıca fırfır detayları sayesinde, gizlemek istediğiniz fazlalıklarınızı gizleyebilirsiniz.

kırmızı puantiyeli ve kırmızı şapkalı kız

Farklı Parçalardan Kombin

Geçen sene plajlarda sıkça gördüğümüz iki farklı parçadan tek kombin modelleri bu sene de görülmeye devam ediyor. Kontrast renklerle ve ya uyumlu renklerle kendi zevkinize göre tasarlayacağınız kombinler, plajlarda özgünlüğünüzün göstergesi olacak.

Petrol mavisi ve çiçekli bikinili kız

Midi Plaj Elbiseleri

Transparan midi boy elbiseler bu sene sahil modasının vazgeçilmezi niteliğinde. Plaj partilerinde, sahil cafelerinde mayo ve bikinilerin üzerine giyerek tercih edebileceğiniz şık parçalardan biri konumunda.

desenli elbise giymiş kız

2 Parça Plaj Elbiseleri

Kısa üstler ve uzun eteklerden oluşan bu kombin plajlarda son derece dikkat çeken bir tarz olmaya başladı. Plaj dışında gece gezmeleri, Plaj partileri ve yaz eğlencelerinde tercih edilebilecek renkli bir tarz olacak.

sarı etek ve beyaz üst giymiş şapkalı kız

Kabuklu Aksesuarlar

Deniz kabuklarından tasarlanan özgün kolyeler, bileklikler, halhallar ve küpeler geçen sene plaj şıklığının vazgeçilmezi oldu. 2019 plaj trendlerinde de yerini korumaya devam ediyor.

deniz kabuğundan bileklik

Hasır Şapkalar

Yıllardır modası geçmeyen tek trend hasır şapkalar. Bu sene de birbirinden farklı tasarımlarla hasır şapkalar plajlarda görülmeye devam ediyor.

hasır şapkalı kız

Bonus Öneri;

Kendin yap fikirleri son zamanlarda popüler olmaya başladı. Sizde plajlarda kendi yapacağınız pareolarla farklılık yaratabilirsiniz. Son bahar ve kış aylarında kullandığınız şalları minik donuşlarla özgün bir pareoya çevirmek sizin elinizde.

mavi pareolu kız

In this article