2018 Yazının Takı Trendi: Büyüyen Takılar

Gösterişin ve kişisel sembolün bir parçası olan takılar, 2018’in yaz aylarında boyutlarını büyüterek modaya yeni bir soluk getiriyor. Kıyafetlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan birbirinden değişik takı modelleri gittikçe büyüyen...

10862

Gösterişin ve kişisel sembolün bir parçası olan takılar, 2018’in yaz aylarında boyutlarını büyüterek modaya yeni bir soluk getiriyor. Kıyafetlerin vazgeçilmez tamamlayıcısı olan birbirinden değişik takı modelleri gittikçe büyüyen ebatları ile yaz trendlerine damgasını vuruyor. Küpe, bileklik, kolye, yüzük ve halhal gibi hepsi birbirinden orijinal aksesuarlar sizlere seçim konusunda alternatifler sunarak şıklığından ödün vermek istemeyen herkesin en güzel kombini yapmasına yardımcı oluyor. Bu göz alıcı muhteşem takılar, tarzınızı renklendirerek sizlerin bambaşka bir havaya bürünmenizi sağlıyor.

Yaz Güzelliğini En İyi Yansıtan Küpeler

Diğer takılar gibi oldukça renkli ve çeşitli geniş ürün yelpazesine sahip olan küpeler, 2018 yazında büyüklükleriyle dikkatleri üzerine toplamaya hızla devam ediyor. Asimetrik şekilleri, çiçek desenleri, soyut tasarımları ile marjinal bir görünümü olan büyük boy küpeler, kullanım kolaylığı sayesinde de rahatlıkla tercih edebileceğiniz aksesuarlar içerisinde yer alıyor. Günlük kullanım için oldukça ideal olan küpeler, özel bir günde de rahatlıkla takarak şıklığınızı sergilemenize imkân sağlıyor. Püskül detaylar bu yazın trendi büyük küpelerle bütünleşerek şıklığınızı büyülemek için sabırsızlanıyor. Her tarza uygun olarak tasarlanan bu muhteşem küpeler vücudunuzla bütünleşerek size muazzam bir görünüm kazandırıyor. Büyük küpelerin öncüsü olan halka küpeler ise ince detaylarla süslenerek sizlerin beğenisine sunuluyor.

Göz Alıcı Rengarenk Bileklikler

2018 yaz sezonunda büyük boy trendlerden etkilenen şıklık abideleri bileklikler, birbirinden renkli modelleri ile göz kamaştırıyor. Kalın bileklik tasarımlara sahip trend içerisinde şeffaf, gümüş, deri, vintage ve bambu seçebileceğiniz bileklik türleri içerisinde yer alıyor. Kıyafetinize göre kombinleyebileceğiniz bileklikler, tarzınızı netleştirerek çok daha ilgi çekici bir aksesuar haline geliyor. Birbirinden canlı renkleri ile birçok ünlü marka bu yaz sezonunda gösterişli, renkli ve büyük bileklikler tasarlayarak sizlerin daha da şık görünmenize yardımcı oluyor. Siz de kendi tarzınıza en uygun bilekliği seçerek, bu yazın son moda trend akımına katılabilirsiniz.

Dikkat Çekici Büyüklükteki Muazzam Kolyeler

Dikkatleri üzerinizde toplamayı seven birisi iseniz, bu yazın trendi büyük ebatlara sahip kolyeler sizler için oldukça ideal oluyor. Birbirinden değişik modeldeki bu muazzam kolyeler, desenlerinin yanı sıra boyutları ile de herkesin dikkatini çekmeyi başarıyor. Işıltılı ve rengarenk parçalarla bütünlük sağlayan kolyeler, vücudunuzla harika bir uyum sergileyerek kendinizi çok daha iyi hissetmenizi sağlıyor. İster sade düz bir t-shirt üzerine isterseniz de dekolteli bir bluz üzerine takabileceğiniz büyük kolyeniz her daim şık olmanızı sağlayarak kusursuz bir görünüm sergilemenize yardımcı oluyor.

Gösterişli Parmaklar

Minimalist yüzüklerin kalıbını parçalayan kocaman yüzükler, parmaklarınızla bütünleşerek harikulade bir güzellik sergiliyor. Birbirinden değişik çiçek ve hayvanı parmağınıza konduran bu devasa yüzükler, rengarenk motif seçenekleri ile de yaz aylarının tatlı esintisini ellerinizle buluşturuyor. Kıyafetinize göre rahatlıkla takabileceğiniz yüzüğünüz ile ihtişam dolu bakışlara hazır olun!

In this article