Kamuflaj Trendi

Kamuflaj desenini sever misiniz? Hemen hemen her mevsim karşımıza çıkan kamuflajın modadaki yeri apayrıdır. Kamuflajın feminen bir görünüm kattığını söylesek de çoğu zaman bizler için birer kurtarıcı niteliğindedir....

7797

Kamuflaj desenini sever misiniz? Hemen hemen her mevsim karşımıza çıkan kamuflajın modadaki yeri apayrıdır. Kamuflajın feminen bir görünüm kattığını söylesek de çoğu zaman bizler için birer kurtarıcı niteliğindedir. Kamuflajı daha çok geçiş dönemlerinde kullanırız.

Kamuflajı sonbahar kış döneminde tercih etmemizin nedeni içerisindeki yeşil, siyah, haki ve toprak tonlarının yoğun olmasıdır. Havaların soğuması ile kamuflaj montlar, ayakkabılar, ceketler ve pantolonlar vitrinlerde yerini aldı. Biz de kendimizi bu mevsimde bu renklere daha çok yakıştırırız. Toprak renkleri özellikle de sonbaharda bizi sarar sarmalar ve kendimizi o renklerin içinde rahat hissederiz anlayacağınız.

Kamuflaj Deseni Nasıl Kullanılmalı?

Peki, kamuflaj kıyafetleri nasıl kullanmak daha doğrudur diye soracak olursanız eğer, hemen paylaşalım. Genellikle kamuflajı tek ton kıyafetler ile kombinlenmesi önerilir. Kamuflajın kendine özgü hareketli ve renkli halini biraz olsun gölgelemek için kendi tonları ile birlikte kullanılması daha hoş bir görüntü sağlayacaktır.

Aksesuarlardaki kamuflaj deseni ise kişiye şıklık kazandırır. Kamuflaj desenli şallar, şapkalar, takılar oldukça ilgi çekmektedir. Kamuflajın erkeksi görünümünü topuklu ayakkabı ve şık bir çanta ile kadınsı kılabilirsiniz ve normal kıyafetlerden daha da şık olabilirsiniz hatta. Eğer fazla kilolarınızı gizlemek amacıyla kamuflajı kullanmak istiyorsanız dikkatli olmanız gerekmektedir. Eğer basenleriniz geniş ise kamuflajı gömlek veya tişört olarak kullanmanızı öneririz. Yok, tam tersi üst bedeninizden şikayetçi iseniz kamuflaj bir pantolon veya tayt giyebilirsiniz. Eğer kamuflaj bir mont kullanıyorsanız bunu deri bir ayakkabı ile taçlandırabilirsiniz.

kamuflaj-modasi-kazak

Kamuflaj ile Cool Gençlik modası!

Sokak modasına yakın olduğu için özellikle gençler tarafından tercih edilen kamuflaj,  cool olmanın simgesidir gençler arasında. Yaz döneminde kamuflaj desenli bir jean ve üzerine gayet salaş bir tişört, kışın da kamuflaj bir mont ve ona uyum sağlayacak kazak ve pantolon ile kombin edildiğinde hem rahat hem de istedikleri cool görünüme kavuşabilmektedir gençler.

Kamuflajın sert ve belirgin oluşu nedeni ile; kullanılan çanta, çizme, bot, ayakkabı, cüzdan gibi aksesuarlarda iddialı bir kullanım olacaktır. Erkekler içinde aynı şekilde; bot, ayakkabı, kemer, şapka gibi aksesuar seçimlerine dikkat etmelidirler. Eğer bu uyum sağlanamazsa şık olmak yerine karmaşık bir görünüme sahip olursunuz. Kamuflaj ile kombin edilen açık ton renkler ise beyaz, mor ve pudra pembesidir. Eğer bu renkler kararında ve doğru parçada kullanılırsa hoş bir birleşim olacaktır.


kamuflaj-cekerleri

Rahatlığa önem verenlerin tercihi yine Kamuflaj!

Kamuflajın bir diğer adı da spor şıklığıdır. Şıklığı spor bir kıyafet ile sağlamak isteyenlerin durağı kamuflajdır. Hem tarz olmak hem de rahat olmak öyle her desen ve kumaşa gitmez sonuçta ama kamuflaj bu konuda oldukça başarılıdır. Unutmayın ki her gardıropta olması gereken kamuflaj size de farklı bir hava katacaktır. Kamuflajın kendine özgü yapısını bozmadan kullandığınız her parça sizi şıklaştıracaktır. Ama karmaşık bir tercih yaparsanız bu daha çok göz yoracak ve bu nedenle arzu ettiğiniz hoşluğu elde edemeyeceksiniz. Siz siz olun, hazır sonbahar gelmişken kamuflaja teslim edin kendinizi ve rahatlığın keyfini sürün…

kamuflaj-aksesuar

In this article