Sevgililer Günü için Kendin Yap Önerileri ❤

Sevgililer günü geldi çattı. Yine her yer kırmızı renklere boyandı, kalplerle süslendi. Sevgililer günü için en sevdiklerine hediye vermeyi tercih edenler, hediyelerini düşündü. Klişe hediyelerden sıkılanlar onlardan sıyrılıp farklı...

15023

Sevgililer günü geldi çattı. Yine her yer kırmızı renklere boyandı, kalplerle süslendi. Sevgililer günü için en sevdiklerine hediye vermeyi tercih edenler, hediyelerini düşündü. Klişe hediyelerden sıkılanlar onlardan sıyrılıp farklı armağanlar araştırdı. 🙂

Her alınan hediye değerlidir ama bazı hediyeler o günü unutulmaz kılar. Özellikle el yapımı hediyeler karşımızdakine değerli olduğunu daha çok hissettirir.. Üzerinde düşünülmüş, uğraşılmış, emek verilmiş bir hediyeler, sevdiklerinize sürpriz yapmak için en ideal yöntemlerden birisidir. Peki bu fikirleri nasıl bulacağım, hediyemi nasıl kendim hazırlarım derseniz listemizi mutlaka okumalısınız. Ekstra bir yetenek gerektirmeyen herkesin kolaylıkla yapabilecekleri hediye önerilerimizden oluşan listemize başlayalım.

Fotokitap

 

Tek yapmanız gereken şey birlikte biriktirdiğiniz güzel anılarınızın fotoğraflarını bastırmak. Gerisi sizin hayal gücünüze kalıyor. İsterseniz fotoğraftaki bir konsep belirleyip, fotokitabınıza nostaljik bir hava katabilirsiniz.

sevgiliye-el-yapimi-karpostal-albumu

Çikolata Kaplı Çilekler

Sevgililer günü için evde harika bir yemek düşünüyorsanız, size çikolata ve sos ile süslenmiş çilek kalpler eşlik edebilir.

 

2eb1abd04c3cd113510e1b455dfed618

Kalp Süslemeler

Sevgilinize, eşinize sürpriz hazırlamak istiyorsanız, evinizi çok kolay bir şekilde süsleyebilirsiniz. Tek ihtiyacınız olan fon kartonu ve zımba.

78f6bf1ee3fc8e626882a30a315a1d35

Sevgili Kartları

Her gün için bir iyi dilek! Dilerseniz sevgili kartlarıyla, sevgilinize onun yüzünü güldürecek dileklerde bulunabilirsiniz. Kartları hazırlayın ve yazmaya başlayın. ❤

5e3b88380ddb39e87514c32718a81672

Kalp Pasta

Kusursuz bir kalp pasta yapmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Bir kare, bir yuvarlak kek kalıbıyla gayet güzel bir pasta yapabilirsiniz. İstediğiniz gibi süsleyip, sevdiğinize unutulmaz bir sevgililer günü yaşayabilirsiniz. ?

01600875de119c7d9e87986a50d912ee Ponpon Buket

Ponpon yapmak iki parmak hareketi kadar kolay. Önceki yazılarımızda da sıkça yer verdiğimiz ponponlardan harika  fikirler üretebilirsiniz. Biraz araştırmak gerek. ?

enhanced-buzz-26914-1390513041-9

Kalp Kurabiye

Mutfakta farklı tasarımlar yaratmayı seviyorsanız,  bu önerimiz tam size göre. İhtiyacınız olan kalpli kurabiye kalıbı ile iki farklı boyutta kalp çıkarıp, harika kurabilyeler tasarlayabilirsiniz.
17a2042fb9524ba5eed7fd13378db9f4

Sürpriz Kutu

Dilerseniz kendiniz tasarlayın, isterseniz dışarıdan temin edin. Bu kutulara herkes bayılacak. Çünkü içeriğini istediğiniz gibi doldurabilirsiniz. İsterseniz kurabiyeler, şekerler, küçük not kağıtları… Sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay. ❤

IMG_5759

Doğa Fanusu

Evde kullanmadığınız bir kavanoz ya da görselliği ön planda cam bir materyal mı var? Şimdi bir parkta keşfe çıkın ve içini doğa ile doldurun. biraz çakıl taşları, biraz toprak… Bizce harika gözüküyor.

el_yapimi_kavanoz_teraryum

Eğlenceli Kavanozlar

Konu hediye vermek olunca, kavanozlar gerçekten çok kullanışlı olabiliyor. Çünkü içini de dışını da kendini dizayn edebiliyorsunuz. İnternet’te biraz araştırma yaparsanız, kavanozla yapabileceğiniz harika fikirler bulabilirsiniz.
el_yapimi_sekerleme_kavanozlari

Minimal Kavanoz

Mağazalardan rahatlıkla temin edebileceğiniz küçük kavanozlardan hediye yaratabilirsiniz. Süslemesi sizin hayal gücünüze kalıyor. 🙂

sevgiliye-romantik-el-yapimi-hediyeler-1 (1)

Oje Desenli Bardak

Kendin yap projelerine fazlasıyla ilgiliyseniz dikkatinizi çekebilir. Son zamanlarda suya çeşitli oje renkleri damlatılarak kupa, vazo gibi cam veya porselen eşyalar boyanabiliyor. Eğer siz de sevgililer günü için sevdiğinize kendi emeğinizle bir hediye vermek isterseniz, bu fikirlere de göz atabilirsiniz.

 

maxresdefaultKalp Motifi

Sevdiğinize kendi ellerinizle kurabiye yapmak isterseniz, çok basit bir yöntemle kalp motifleri yapabilirsiniz.

46e7b09c4c7a06aaf8df5f68b3bbc076Bizim öneri listemiz bu kadar. Sevgililer gününde sevdiğinize hediye hazırladıysanız, fotoğrafını bizimle paylaşmayı unutmayın. Umarız fikirlerimiz sevgililer gününüze renk katar. Hoşçakalın. 🙂

In this article