Baş Döndürücü Güzellikte Kısa Saç Modelleri

Hemen her dönem için iddialı olmayı seven kadınların ilk tercihlerinden biri de kısa saçlar. Özellikle uzun zamandan beri saçlarının boyunu kısaltmaya cesaret edemeyenler için bu fikir ilk başlarda...

5665

Hemen her dönem için iddialı olmayı seven kadınların ilk tercihlerinden biri de kısa saçlar. Özellikle uzun zamandan beri saçlarının boyunu kısaltmaya cesaret edemeyenler için bu fikir ilk başlarda epey korkutucu olsa da sunduğu cesur görünüm ve rahatlık ile kısa saç her daim trend olan saç modellerinden.

Eğer siz de saçlarınızı kestirmek istiyor fakat kısa saça cesaret edemiyorsanız derlediğimiz birbirinden şık saç modellerini inceleyerek kararınızı çok daha kolay verebilirsiniz!

Kahküllü Kısa Saç

Eğer kahkülün 1970’lerde unutulmuş bir saç trendi olduğunu düşünüyorsanız yanılıyorsunuz! Hiç eskimeyen saç modellerinden biri olan kahkül, özellikle de kısa saçlılarda havalı ve iddialı bir görünümün kapılarını aralıyor.

İnce telli ve dalgalı saçlarınız var ise ve daha dolgun saçlarınız olsun istiyorsanız saçlarınızı kısacık kestirip bambaşka bir görünüm yakalayabilirsiniz. Öte yandan düz saçlarınız varsa kaşlarınızın tam üzerinde bitecek şekilde kahkül kestirip renklendirerek sofistike bir görünüm elde edebilirsiniz.

Bob Model Kısa Saç

Her daim popülerliğini koruyan bir diğer kısa saç modeli de bob kesim saçlar. Saçların çene hizasında kesildiği bob kesimde, ensede hafif bombeli bir hava yaratılıyor. Zarif ve asil bir görünüme sahip olmak isteyenlerin ilk tercihlerinden biri olan bob model kısa saç, enseden omuzlara doğru hafif eğimli olarak uzuyor.

Siz de saçlarınızı hemen her yüz şekline uygun olan bob modelde kestirerek şık ve dinamik bir görünüm yakalayabilirsiniz! Ayrıca bob saç kesiminde tek seçeneğiniz de klasik model değil. Yüz tipinize göre katlı bob, açılı bob, a line bob gibi daha farklı saç kesimleri tercih etmeniz mümkün.

Buna ek olarak, hangi modeli seçerseniz seçin, geniş bir alınınız varsa düz kesilen kahküller ile alnınızı gizleyebilir ve daha belirgin yüz hatlarına sahip olabilirsiniz!

Pixie Saç

Pixie saçlar, yuvarlak yüz hatlarına sahip, iddialı görünmek kadınların ilk tercihlerinden biri. Çekici ve zarif bir duruşun anahtarı olan pixie saç kesiminde saçların yan ve arka tarafları kısa, üst kısımları ise biraz daha uzun bırakılıyor.

Erkek saçına yakın kısalıkta kesilen pixie saç modeli, modern bir tarza sahip olmasının yanı sıra daha havalı bir görünüm vadediyor. Gerçek anlamda cesaret isteyen bu saç modelini bir kez denedikten sonra bir daha vazgeçemeyeceğinizden şüphemiz yok!

Dağınık Dalgalı Kısa Saç

Dağınık dalgalı saçlar, klasik ama döneme daima uyum sağlayan bir saç modeli olarak dikkat çekiyor. Daha doğal ve uğraşılmamış bir görünüm isteyen kadınlar genellikle, her yüz şekline uyum sağlayan dağınık dalgalı kısa saçı tercih ediyor.

Eğer saçlarınız dalgalı değilse üzülmenize hiç gerek yok. Çünkü, bakımı ve kullanımı son derece zahmetsiz olan bu görüntü için doğal ve dalgalı saçlara sahip olmanız gerekmiyor. Herhangi bir maşa yardımıyla oluşturabileceğiniz doğal dalgalar sayesinde kendinizi modern bir denizkızı gibi hissedebilirsiniz!

Cam Saç Modeli

Son dönemin popüler kısa saç modellerinden biri olan cam saç trendi, başta ünlüler olmak üzere pek çok kadının tercihi. Bu noktada cam saçın eski ve sıradan saç modellerinden sıkılıp daha farklı bir kesim arayanlar için benzersiz bir alternatif olduğunun altını çizmekte fayda var.

Özellikle siyah ve koyu kahve saçlı kadınlarda kendini belli eden cam saç trendi, cam gibi parlak ve ışıltılı görünen saçlar vadediyor. Eğer saçlarınıza bakım yapmaktan hoşlanıyorsanız tüm dikkatleri üzerinize çekmenize yardımcı olacak bu saç modelini mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

Saçlarınıza bakım yaparak eşsiz bir görünüm yakalamanıza yardımcı olacak saç bakım ürünleri için Arcadium AVM’yi ziyaret etmeyi unutmayın!

In this article