arcadium moda

Birbirinden Renkli Tasarımlarıyla 2019 Moda Trendleri

2019’a artık sayılı günler kala, defileler ve yıldız mankenlerle bize yeni yılın trendinin de kapıları aralanıyor. Özellikle New York Moda Haftası 2018-19 sonbahar kış defileleri rüzgar gibi geçti....

9687

2019’a artık sayılı günler kala, defileler ve yıldız mankenlerle bize yeni yılın trendinin de kapıları aralanıyor. Özellikle New York Moda Haftası 2018-19 sonbahar kış defileleri rüzgar gibi geçti. Kışa henüz yavaş yavaş girdiğimiz şu zamanlarda moda dünyası da bize neler giyebileceğimizi söylüyor. Özellikle Eylül ayının başından bu yana New York, Londra, Milano ve Paris’teki ünlü tasarımcılar bilhassa ilkbahar/ yaz 2019 koleksiyonlarını sergilemeye başladılar. İşte karışık, her telden ve en az birkaç tasarımın mutlaka dikkatinizi çekeceği 2019 trendleri!

1. İş Kadınlarının Yükselişi: Etek Takımlar

Gücü eline alıp kendi ekonomik özgürlüğünü kazanan kadınlar günden güne artarken moda da onları içeren bir trend var: etek takımlar! Yoğun bir temponun içinde zarafet ve şıklığından ödün vermeyenler kadınlara hitap eden bu tasarımın belirgin özellikleri midi elbiseler ve oversize ceketler. İşinizde olduğu kadar şıklığınızla da başarılı olmanız dileğiyle!

2. Canlı Beyazlar

İlkbaharın başlangıcı için plan yapanlar sıkı durun! Canlı ve görsel zenginliğiyle canlı beyazlar modanın tekrar gündemine girmiş durumda. Önemli pek çok tasarımcının 2019 ilkbahar trendi için hazırladıkları tasarımlar beyaz rengi sevenlerin özellikle hayran olacağı bir iş.

3. Bisiklet Şortları

Şortlar yeni yılın adeta yeni etekleri haline geldi. Geçtiğimiz sene de çeşitli tasarımlarını gördüğümüz bisiklet şortları 2019’un moda trendleri arasında. Herhangi bir pantolon ya da etek yerine uygun bir görünüm sağlanabildiği takdirde şortlar bu yılın en yenilikçi tasarımlarından biri.

4. Kargo Pantolonlar

Evet, kargo pantolonlar geri dönüyor! 90’ların orta ve biraz ileri yaş insanlarıyla özdeşleşen bu pantolon türü, şimdi yeni senenin en nadide tasarımlarından biri. Kargo pantolonlar adeta 2019’da nasıl daha cool ve havalı görüneceğinizin anahtarı konumunda.

5. Takım Elbise Kumaşı

Belki 2019 baharı için yeni bir fikir değil ama yine de önemli bir eğilim. Bu sezon kumaş türünde de özel bir trendle karşı karşıyayız. Takım elbise kumaşları, ayrıca bu yıl eril dokunuşların aksine çok daha kadınsı bir görünüme sahip.

6. Vintage Çiçekler

Çiçekler ilkbahar mevsiminde her zaman adeta bir dayanak noktası haline gelmişken, bu kez, eski zamanlardan ilham alan çiçeklerin ve cesur, renkli kumaşların yaygınlığı görülüyor. Çiçek renkleri ise özellikle New York defilelerinde sarı ve yeşil olarak belirlendi.

7. Leopar Desenler

Evet, sıkça duyduğumuz şu ‘’leopar desenli’’ tabiri, 2019’un moda trendleri arasında girdi. Tasarımcılar hayvanseverliğe her şeyden çok önem verdiler. Beri yandan zebra desenleri de unutulmuş değil.

In this article